Fotbal international

Mădălina Ghenea a vorbit despre presupusa relaţie cu Kevin Prince Boateng. Ce zice de Cristiano Ronaldo. Galerie foto

26.10.2018 | 11:38
Madalina Ghenea a vorbit despre presupusa relatie cu Kevin Prince Boateng Ce zice de Cristiano Ronaldo Galerie foto

Mădălina Ghenea a fost invitată în redacţia ziarului Corriere dello Spor, iar modelul român a vorbit despre presupusa relaţie cu Kevin Prince Boateng. Presa din Italia a combinat-o pe Mădălina Ghenea cu fotbalistul de la Sassuolo în vârstă de 31 de ani, dar aceasta susţine că nu-l cunoaşte pe fotbalistul care a jucat în trecut pe la AC Milan, Spurs şi Borussia Dortmund. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

În trecut, Mădălina Ghenea a fost într-o relaţie cu Marco Borriello, fotbalistul în vârstă de 36 de ani care se află sub contract cu UD Ibiza şi care a evoluat în trecut pentru Atalanta, Genoa, AS Roma, AC Milan şi West Ham. Când a venit vorba despre legătura cu Kevin Prince Boateng, Mădălina Ghenea a negat totul.

Ce a zis Mădălina Ghenea despre presupusa relaţie cu Kevin Prince Boateng

“Sunt multe exagerări când vine vorba despre articolele gossip, dar fac parte din viaţa noastră, suntem obişnuiţi cu ele. Vă dau un exemplu, Boateng, nu îl cunosc, nu l-am văzut niciodată în viaţa mea”, a spus Mădălina Ghenea pentru Corriere dello Sport.

Kevin Prince Boateng într-un meci jucat de AC Milan cu Lazio
Kevin Prince Boateng într-un meci jucat de AC Milan cu Lazio

Îl apără pe Cristiano Ronaldo

Modelul român a vorbit şi despre întâlnirea pe care a avut-o cu Cristiano Ronaldo, în timpul unei fimări pentru lansarea unui parfum, dar şi despre acuzaţiile de viol care au apărut pe numele starului de la Juventus.

Mădălina Ghenea şi Cristiano Ronaldo în timp ce filmau pentru o reclamă
Mădălina Ghenea şi Cristiano Ronaldo în timp ce filmau pentru o reclamă

“L-am cunoscut şi mi-a lăsat o impresie excelentă. Povestea cu violul? Vă spun sincer, eu nu o cred. De ce a aşteptat acea fată atâta timp? Mie nu mi s-a întâmplat niciodată cea de acest gen, dar sunt convinsă că dacă mi s-ar fi întâmplat, aş fi raportat imediat”, a încheiat Mădălina Ghenea.

Mădălina Ghenea s-a iubit şi cu Dragoş Săvulescu

Mădălina Ghenea s-a iubit şi cu Dragoş Săvulescu, fostul sponsor al echipei FC Dinamo Bucureşti. Cei doi au trăit o poveste de iubire timp de doi ani, dar s-au despărţit la finalul anului 2011. Dragoş Săvulescu divorţase de Rodica Ghionea pentru a fi împreună cu Mădălina, iar fotomodelul chiar îl convinsese să se mute în Italia.