Life

Magazinul din România care îți dă banii înapoi la anumite cumpărături. Anunț oficial pentru toți clienții

Supermarketul din țara noastră care îți înapoiază banii la unele achiziții. Veste majoră pentru toți cumpărătorii fideli.
04.02.2024 | 11:30
Magazinul din Romania care iti da banii inapoi la anumite cumparaturi Anunt oficial pentru toti clientii
Supermarketul din țara noastră care îți înapoiază banii la unele achiziții. Veste majoră pentru toți cumpărătorii fideli. Sursa foto: freepik.com. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Magazinul din România care îți dă banii înapoi la anumite cumpărături. Anunț oficial pentru toți clienții. La ce trebuie să fie atenți oamenii în perioada următoare și care sunt avantajele pe care le oferă acest retailer.

Supermarketul din țara noastră care îți înapoiază banii la unele achiziții. Veste majoră pentru toți cumpărătorii fideli

Supermarketul din țara noastră care îți înapoiază banii la unele achiziții. Veste majoră pentru toți cumpărătorii fideli care sunt posesorii unui card care adună puncte sub formă de finanțe la fiecare coș de cumpărături.

ADVERTISEMENT

Clienții care trec pragul magazinului Auchan au posibilitatea să economisească sume generoase. Reprezentanții lanțului transmit că la fiecare produs cumpărat oamenii pot obține niște bani în portofelul electronic.

Tot ce trebuie să facă este să scaneze cardul înainte de a achita produsele, cash sau cu alte opțiuni. Supermarketul are o gamă largă de alimente și lucruri în această campanie care este în avantajul tuturor.

ADVERTISEMENT

Una dintre excepții este tutunul, pentru care nu se primește niciun ban înapoi. În aceeași notă, cumpărătorii trebuie să știe că acest bonus care s-a acumulat pe card poate să fie folosit la următoarele cumpărături.

Mai mult decât atât, clienții de la Auchan trebuie să știe că banii nu se primesc înapoi în mână, ci se utilizează în perioada imediat următoare pentru a beneficia de reduceri semnificative. Bonusul este valabil până la finalul lunii februarie 2024.

ADVERTISEMENT

Auchan îți dă banii înapoi la toate cumpărăturile!

„Folosește bonusul acumulat în 2023 până pe 29.02.2024! Poți utiliza bonusul ca o reducere pentru achitarea oricăror produse din magazinele Auchan, din aplicația mobilă Auchan sau de pe auchan.ro.

Excepție fac câteva articole, precum produsele din tutun, taxele verzi sau ecotaxe, valoarea depozitului corespunzător bateriilor sau acumulatorilor auto, sau alte elemente similare.

ADVERTISEMENT

Bonusul acumulat la cumpărături în 2023 poate fi folosit până la 29 februarie 2024 inclusiv. Așteptăm cu nerăbdare să te bucuri de beneficiile bonusului acumulat!”, au transmis reprezentanții magazinului Auchan pe Facebook.

Mai mult decât atât, clienții acestui supermarket pot beneficia și de alte avantaje importante, totul este să aibă instalația mobilă pe telefon. În felul acesta pot vedea care sunt reducerile de la raft sau ce oferte se mai găsesc.

ADVERTISEMENT
Tags: