Life

Mai avem voie să sacrificăm porci în 2024? Dragomir a luat foc: „Îi tăiem pe ăia de la oraș, că sunt tot mai mulți”

Mitică Dragomir a luat foc când a discutat despre posibilitatea în care românii să nu mai poată sacrifica porcii începând cu 2024.
26.12.2023 | 10:00
Mai avem voie sa sacrificam porci in 2024 Dragomir a luat foc Ii taiem pe aia de la oras ca sunt tot mai multi
Mitică Dragomir a luat foc când a discutat despre posibilitatea în care românii să nu mai poată sacrifica porcii începând cu 2024.
ADVERTISEMENT

La MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ, Dumitru Dragomir a luat foc când a discutat despre cum românii nu ar mai putea sacrifica porcii începând cu 2024. Omul de afaceri este de părere că ar trebui tăiați o parte din porcii de la oraș, făcând referire la faptul că politicienii care nu conduc bine țara să fie îndepărtați de la putere.

Mai avem voie să sacrificăm porci în 2024? Dragomir a luat foc

“Domne, dacă nu mai tăiem porcii de la țară, o să fie tăiați porcii de la oraș. Sunt foarte mulți porci care ne conduc și care ne duc către prăpastie. Inclusiv la Comunitatea Europeană.

ADVERTISEMENT

Numai tâmpenii ne învață ăștia, după ce că ne-au luat tot. Dar da, vor mai tăia românii porcii și peste 2000 de ani. Noi cu asta am trăit, noi am trăit cu porcul în pat. Tata avea grijă de porc mai bine decât noi, de copii.

Păi era normal, mâncam tot anul din el. Îl băga la garniță și îl mâncam cu untură. După au venit ăștia și au zis că nu e bună untura și acum că e iar mai bună decât uleiul. Puneți mâna pe alți porci”, a spus Mitică Dragomir.

ADVERTISEMENT

Mitică Dragomir, șocat de prețul dat pe o masă la un restaurant de lux

Mitică Dragomir s-a arătat șocat de prețul pe care a trebuit să îl dea la un restaurant de lux din București după ce a luat cine cu soția sa. Omul de afaceri este de părere că mâncarea este prea scumpă la astfel de localuri, iar un fel principal poate ajunge și la jumătate dintr-un salariu minim pe economie.

“Dacă vrei pește să nu te duci la restaurant, stai acasă. Cumperi de la alimentară sau de la alte magazine pește și ți-l faci acasă cu 100 de lei. Am fost cu nevastă-mea la o masă în doi și am dat câteva milioane. E nenorocire.

ADVERTISEMENT

Am fost cu ea la un restaurant și mi-am luat un pește. Eu, care de ani de zile nu mă mai uit la prețuri, am zis că peștele ăla a fost prea scump. Era restaurant de lux, e nebunie cu ăștia.

Sunt foarte scumpe astea în București. Am dat jumătate de salariu minim pe economie pe acel pește. 10-12 milioane a fost masa în doi”, a declarat Mitică Dragomir, la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ.

ADVERTISEMENT

MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ e una dintre cele mai vizionate emisiuni din spațiul online. Nea Mitică și Horia Ivanovici vă așteaptă în fiecare luni, de la ora 13:15, doar pe FANATIK.RO. Apoi, podcastul va putea fi urmărit în premieră, miercuri, pe YouTube și Facebook, de la ora 10:30.

Reacția lui Mitică Dragomir despre sacrificarea porcilor în 2024

ADVERTISEMENT