News

Mai multe persoane rănite la Marbella, după ce un șofer de 30 de ani a intrat în plin într-o terasă

O mașină a spulberat mai mulți oameni aflați la o terasă în Marbella. Se pare că sunt peste 10 răniți, doi în stare gravă.
19.07.2021 | 23:16
Mai multe persoane ranite la Marbella dupa ce un sofer de 30 de ani a intrat in plin intro terasa
ADVERTISEMENT

Un tânărul a scăpat autoturismul de sub control, deși nu era sub influența băuturilor alcoolice și nici a drogurilor și a lovit cel puțin zece persoane care se aflau la o terasă din Marbella.

Potrivit presei locale, bărbatul în vârstă de 30 de ani era cu părinții săi în mașină. Autoritățile au exclus un atac terorist.

ADVERTISEMENT

Mai multe persoane rănite la Marbella, după ce un șofer de 30 de ani a intrat în plin într-o terasă

Cumplitul accident

a avut loc după-amiază, într-o zona unde sunt doar cafenele și restaurante.

Martorii spun că au văzut o mașină care mergea cu viteză în zigzag. La fața locului au ajuns imediat mai multe salvări pentru a-i prelua pe răniți. Se pare că doi sunt în stare gravă. Cinci persoane au fost transportate la spitalul Costa del Sol.

“Mașina mergea în zigzag și a spulberat totul. A lovit tot ce i-a ieșit în cale”, a declarat un martor.

ADVERTISEMENT

“A lovit mai multe mese la care erau așezați oameni. Patru femei care se aflau în vacanță au fost rănite. Am ajutat și eu cum am putut mai mulți răniți. Știu că a fost arestat cineva, dar nu am mai multe amănunte”, a declarat managerul unei terase.

În mediul online au apărut câteva filmulețe cu incidentul. În unul se vede cum un bărbat stă liniștit într-o mașină în timp ce persoanele din jurul său încearcă să acorde primul ajutor răniților. În altul se văd pagubele produse de autoturism.

ADVERTISEMENT

“Oamenii strigau și unii fugeau, dar la început nimeni nu a știut ce se întâmplă. Unii au sărit la șofer, înainte ca poliția să ajungă la el”, a mai spus un martor.

Șoferul a fost reținut

Polițiștii l-au reținut pe șoferul de 30 de ani, care se afla în mașină cu părinții săi.

“Putem confirma. Am arestat un suspect în vârstă de 30 de ani. Este spaniol și în mașină cu el mai erau și părinții săi. A fost exclus un posibil atentat terorist. După cercetări vom afla care a fost cauza incidentului”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției.

ADVERTISEMENT

Deocamdată nu s-au făcut declarații oficiale, dar presa locală susține că șoferul ar putea avea o afecțiune psihică.

ADVERTISEMENT
Tags: