ADVERTISEMENT
News

Accident înfiorător în Iași! Cinci tineri răniți grav după ce au intrat cu mașina într-o casă

Un accident înfiorător s-a petrecut în județul Iași! Cinci tineri au ajuns de urgență la spital
Autor: Alexandru Năstase | 23.05.2021 | 10:18
Accident înfiorător în Iași! Cinci tineri răniți grav după ce au intrat cu mașina într-o casă
Cinci tineri au ajuns la spital în urma accidentului. Sursa foto - ISU Iași

Aceștia se aflau într-o mașină și se întorceau de la discotecă. Accidentul rutier s-a produs la prima oră a zilei, pe DN 28, în localitatea Scopoșeni din comuna Gorban.

ADVERTISEMENT

Mașina în care erau tinerii cu vârste cuprinse între 20 și 25 de ani a derapat, a ieșit de pe șosea și a intrat într-o curte.

Accident înfiorător în județul Iași!

În cele din urmă autoturismul s-a răsturnat și a lovit o casă. Speriați de zgomotul asurzitor, localnicii au venit imediat să vadă ce s-a întâmplat.

Ei au fost cei care au alertat autoritățile și au sunat la numărul de urgență. La fața locului au intervenit echipaje ISU și SAJ Iași.

ADVERTISEMENT

De remarcat că a fost adusă inclusiv o autospecială de descarcerare pentru că una dintre victime era prinsă între resturile mașinii.

Salvatorii au scos rând pe rând cinci trupuri. Doi dintre cei aflați în mașină erau bărbați, trei fiind femei. Cele cinci victime au ajuns la spital, una dintre persoane fiind în stare de inconștiență.

 „La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsit un autoturism avariat, în care se afla o persoană încarcerată și în stare de inconștiență.

ADVERTISEMENT

Persoana încarcerată a fost extrasă dintre fiarele contorsionate, după care a fost predată echipajului de pe ambulanță.

Cele cinci victime prezentau multiple traumatisme și au fost transportate la unități medicale din județul Iași”, au precizat oficialii ISU Vaslui.

ADVERTISEMENT

Potrivit prof. dr. Diana Cimpoeșu, medic coordonator UPU-SMURD Iași, victimele au fost transportate la Spitalul Sfântul Spiridon Iași, respectiv Spitalul de Neurochirurgie.

Conform primelor informații, tinerii se întorceau de la o discotecă din Huși și accidentul s-ar fi produs pe fondul vitezei excesive.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!