Fotbal intern

Mai vinde Ionuț Negoiță clubul Dinamo? Dezvăluirile lui Adi Mutu: “Am venit cu o persoană super importantă” De ce a căzut totul

29.07.2019 | 10:21
Mai vinde Ionut Negoita clubul Dinamo Dezvaluirile lui Adi Mutu Am venit cu o persoana super importanta De ce a cazut totul

Ionuț Negoiță a declarat în repetate rânduri că vrea să vândă clubul Dinamo. În ultimii doi ani s-au perindat mai multe posibile nume care ar fi fost interesate să preia clubul de la Negoiță, însă în ciuda “prețului promoțional” promis de patron, nimeni nu a cumpărat nimic. 

Mai vinde Ionuț Negoiță clubul Dinamo? “Nu a fost interesat nici măcar să discute cu el”

Adrian Mutu, fostul director general al lui Dinamo, a dat o declarație prin care pune la îndoială intenția lui Ionuț Negoiță de a vinde clubul, mai ales că “Briliantul” ar fi stabilit personal o întâlnire cu un investitor potent de care actualul patron al clubului nici n-a vrut să audă:

“Chiar acum câteva luni de aici, din Emirate, a venit o persoană super-importantă şi potentă financiar. A fost o întâlnire aranjată personal de mine cu Negoiţă, însă comportamentul lui faţă de acea persoană a fost total neprofesional şi nu a mai fost interesat nici măcar să discute cu el. Chiar dacă eu am mai insistat”, a spus Mutu în Prosport.

Cu Adrian Mutu la conducere, Dinamo a obținut singurul trofeu din “era Negoiță”, Cupa Ligii în 2017. Fostul decar al naționalei a comentat pentru sursa citată și cazul Mircea Rednic criticând decizia ca un antrenor să împrumute clubul:

“Mircea Rednic este un antrenor bun, nu ştiu ce a fost acolo, dar când un antrenor împrumuta clubul deja pleci cu piciorul greşit. Nu am auzit în viaţa mea aşa ceva şi au mai făcut şi public acest lucru”, a spus “Briliantul”.

Mai vinde Ionuț Negoiță clubul Dinamo Dezvăluirile lui Adi Mutu Am venit cu o persoană super importantă De ce a căzut totul
Mai vinde Ionuț Negoiță clubul Dinamo Dezvăluirile lui Adi Mutu Am venit cu o persoană super importantă De ce a căzut totul

Adi Mutu este antrenor la echipa secundă de la Al Wahda. Fostul fotbalist este de un an la echipa din Emiratele Arabe Unite, interval în care a recunoscut că a avut și oferte de a se întoarce în Liga 1. Mutu a reușit să salveze FC Voluntari de la retrogradare în sezonul 2017-2018, iar la finalul acelei stagiuni a hotărât să plece în Golf.

  • 3 milioane de euro cere Ionuț Negoiță pentru vânzarea pachetului majoritar de la Dinamo
  • 40 de ani are Adrian Mutu