Fotbal intern

Facundo Mallo și Elvis Kabashi, prezentați oficial la Dinamo București. Ce numere vor purta pe tricou

03.04.2019 | 19:58
Facundo Mallo si Elvis Kabashi prezentati oficial la Dinamo Bucuresti Ce numere vor purta pe tricou

Dinamo București a efectuat două noi transferuri. Este vorba despre mijlocașul albanez Elvis Kabashi și la fundașul central uruguayan, Facundo Mallo. Cei doi jucători au semnat oficial cu alb-roșii, după ce Mircea Rednic anunțase la sfârșitul partidei cu Hermannstadt că îi va semna pe cei doi fotbaliști. De altfel, FANATIK a anunțat în exclusivitate transferul lui Kabashi în Ștefan cel Mare.

Cine sunt Facundo Mallo și Elvis Kabashi, noii jucători ai lui Dinamo

Elvis Kabashi s-a născut pe 20 februarie 1994 și și-a început cariera la Academia de junior a clubului Empoli. La 18 ani a ajuns la Juventus Torino, a fost mult timp în lotul torinezilor, dar nu a reușit să se impună în puternică echipă a „Bătrânei Doamne”. De la Juventus a fost împrumutat la Pescara (2013-2014), Den Bosch (2014-2015) şi Pontedera (2015-2017). În ultimii doi ani, Elvis Kabashi a jucat în Serie C, a treia ligă a fotbalului italian, pentru formațiile Viterbese şi Livorno. El va juca la Dinamo cu numărul 8 pe tricou.

De partea cealaltă Facundo Mallo este fost component al naționalei U20 a Uruguayului și a jucat ultima oară la Club Atletico Torque, în prima divizie din Uruguay. Mallo a intrat în programul de pregătire al lui Dinamo, după ce a efectuat deja vizita medical. El va purta pe tricou numărul 26.

Facundo Mallo, prezentat oficial la Dinamo București

Ce salarii vor avea Facundo Mallo și Elvir Kabashi la Dinamo

La finalul partidei cu Hermannstadt, Mircea Rednic a vorbit despre transferurile celor doi jucători: „Cert e că nu va mai pleca nimeni. Au venit 14 jucători, 15 cu Elvis Presley.  (n.r. Elvis Kabashi). A semnat și el, a făcut vizita medicală. Semnează și fotbalistul din Uruguay, mai aveam nevoie de un fundaș central. I-am făcut un contract mic și bun, așa cum ne place nouă. Ne mai trebuie jucători în benzi, în rest cred că am format un nucleu”, a spus Rednic.

FANATIK a scris în urmă cu câteva zile că cei doi jucători reprezintă ultima lovitură dată de Mircea Rednic. Mallo și Kabashi vor avea fiecare câte 2.000 de euro lunar și împreună vor câștiga cât lua Jordan Mustoe în perioada în care a jucat la Dinamo.