Life

Mama lui Daniel Onoriu se implică în scandalul arestării fiului său: „Vreau să o chem la mediere pe Isabela”

Mama lui Daniel Onoriu se implică în scandalul arestării fiului. Jeni Onoriu vrea să vorbească cu Isabela, fosta lui soție.
14.11.2022 | 15:39
Mama lui Daniel Onoriu se implica in scandalul arestarii fiului sau Vreau sa o chem la mediere pe Isabela
Mama lui Daniel Onoriu se implică în scandalul arestării fiului său. Foto Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Mama lui Daniel Onoriu se implică în scandalul arestării fiului său, după ce acesta s-a autodenunțat că a încălcat ordinul de restricție pe care îl avea soția lui, Isabela, iar acesta a fost arestat preventiv.

Mama lui Daniel Onoriu se implică în scandalul arestării. Vrea să vorbească cu Isabela

Mama fostului pilot de raliuri a spus că vrea să vorbească cu Isabela Onoriu și să încerce să o convingă să-și retragă plângerea împotriva lui Daniel Onoriu.

ADVERTISEMENT

Jeni Onoriu a mai spus că Isabela nu a contactat familia fostului soț, dar ea vrea să facă tot ce poate pentru a vorbi cu fosta sa noră și să o convingă să vină la mediere.

Mama lui Daniel Onoriu a spus că nu este drept ca fiul ei să stea după gratii pentru că nu a făcut niciun rău și nici nu ar fi capabil să o rănească pe Isabela.

ADVERTISEMENT

Mai mult, femeia a spus că Isabela stă la capătul străzii unde locuiesc ea și Daniel Onoriu și nu crede că Isabelei îi este frică de el în realitate.

„Nu a încercat să vorbească cu noi, dar sper să facem procedurile astea legale că sa pot vorbi cu ea. Vreau să o chem la mediere, chiar dacă nu se împacă, măcar să-și retragă plângerea, să găsim o cale de a scăpa Daniel.

ADVERTISEMENT

E nedrept să stea Daniel acolo, el nu e om de a stat închis sau de a face rău. Dacă ei i-ar fi fost frică… La capătul străzii unde locuim noi stă ea”, a spus mama lui Daniel Onoriu, conform Spynews.

Ce se întâmplă cu Daniel Onoriu după ce a fost arestat preventiv

Daniel Onoriu are miercuri recursul și atunci va afla dacă va ajunge după gratii sau dacă va putea să stea în arest la domiciliu.

ADVERTISEMENT

Mama lui Daniel Onoriu a mai spus că fiul ei vrea doar să vorbească și să se împace cu Isabela pentru că este foarte rănit.

„Urmează ca miercuri să se facă recurs, atunci se va decide dacă va mai fi arestat sau poate îi va da arest la domiciliu, asta va decide instanța.

Eu consider ca mamă că nu are puterea necesară de-ai face rău cuiva, el vrea doar să se împace cu Isabela”, a mai zis ea, conform aceleiași surse.

ADVERTISEMENT