Life

”Mama Natură” Roxana Ionescu nu l-a impresionat din prima pe Tinu Vidaicu: „Ce naiba, mi-au trimis ăștia momeli?”

Tinu Vidaicu a povestit despre începuturile relației sale cu Roxana Ionescu, cunoscută publicului larg cu numele de „Mamă Natură”.
19.02.2023 | 21:29
Mama Natura Roxana Ionescu nu la impresionat din prima pe Tinu Vidaicu Ce naiba miau trimis astia momeli
Roxana Ionescu formează un cuplu cu Tinu Vidaicu. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Supranumita Mamă Natură Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu sunt de ceva vreme împreună, iar acum se afișează ca un cuplu unde e numai lapte și miere. Începuturile acestei povești de iubire nu au fost atât de simple, însă!

Tinu Vidaicu, despre începutul relației cu Roxana Ionescu

Invitat recent într-un podcast, DJ-ul timișorean, administrator public al județului Caraș-Severin, a povestit cât de greu i-a acordat atenția Roxanei, tânăra abordându-l într-un club în care mixa.

ADVERTISEMENT

Se pare că fosta asistentă tv de la Antena 1, în show-ul „Ciao, Darwin” a fost cea care a făcut primul pas. Roxanei i-a plăcut de Tinu din prima, dar el nu a fost de aceeași părere.

Ba mai mult, când a văzut că vedeta insista să se bage în seamă cu el, a crezut că a pus-o cineva, că e vreo momeală cum sunt ispitele de la „Insula iubirii”.

ADVERTISEMENT

„Da, a apărut în club și s-a și supărat că na, eu eram ocupat acolo cu tot felul de chestii și mă si gândeam: „Ce naiba mi-au trimis ăștia tot felul de momeli?”. Eu eram focusat pe drumul meu”, a povestit Vidaicu în podcastul „La mijloc”, pe YouTube.

„Am vrut să fiu șmecher”

Codin Maticiuc, unul dintre intervievatori, a vrut să știe dacă s-a îndrăgostit sau nu de Mama Natură din prima noapte. Răspunsul? Negativ. Afaceristul care are cunoștințe în industria muzicală a zis că șatena i-a intrat cu greu în grații.

ADVERTISEMENT

„Nu, a durat lupta ei în a-mi intra în grații undeva la un an, doi. Nu m-am lăsat!”, a spus Tinu Vidaicu, după care a rectificat spunând că e o glumă, că a vrut s-o facă pe interesantul în seara în care a cunoscut-o.

„Glumesc, mă… Da, am vrut să fiu șmecher. Glumesc, nu a fost așa, dar nici în prima seară. Ne-am tatonat puțin și până la urmă s-a semi-autoinvitat cu o invitație pe care și-a făcut-o singură, a venit de Revelion.

ADVERTISEMENT

Atunci am început relația, care a fost cu scântei în primii doi-trei ani, probabil și din cauza distanței”, a adăugat Tinu.

 

ADVERTISEMENT