News

Mânat de gelozie, un bărbat din Sibiu a distrus casa vecinului cu buldoexcavatorul. Bănuia că i-a făcut avansuri soției sale

Caz incredibil în Sibiu, acolo unde un bărbat a distrus casa vecinului cu buldoexcavatorul. Totul s-a întâmplat din cauza geloziei.
28.11.2023 | 23:56
Manat de gelozie un barbat din Sibiu a distrus casa vecinului cu buldoexcavatorul Banuia ca ia facut avansuri sotiei sale
Un bărbat din Sibiu a distrus casa vecinului cu buldoexcavatorul/ colaj Fanatik/ Foto captura Facebook/ Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Un bărbat din Sibiu a distrus casa vecinului cu buldoexcavatorul. Cazul incredibil a avut loc acum câteva zile, în localitatea Șelimbăr, iar gestul omului, în vârstă de 43 de ani, ar fi fost făcut din gelozie.

Un bărbat din Sibiu a distrus casa vecinului cu buldoexcavatorul, din cauza geloziei

Cei doi vecini s-au întâlnit sâmbătă seara, au stat de vorbă și au consumat alcool. De la voie bună la scandal a fost un singur pas, după ce unul dintre ei și-a amintit că celălalt i-ar fi făcut avansuri soției sale.

ADVERTISEMENT

Mânat de gelozie, bărbatul de 43 de ani s-a luat la ceartă cu vecinul, iar apoi a plecat. Însă nu pentru mult timp. Pentru a se răzbuna, agresorul s-a urcat într-un buldoexcavator și a intrat în curtea vecinului și partenerului de pahar.

Bărbatul a început să îi lovească locuința și mașina parcată în curte. Cei doi s-au luat la bătaie, iar scandalul nu s-a încheiat decât la sosirea echipajelor de intervenție. Mai mult, presa locală notează că agresorul nu deținea permis de conducere.

ADVERTISEMENT

Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore

De asemenea, polițiștii au constatat că se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a reieșit o valoare de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore.

El este cercetat pentru mai multe infracțiuni: conducere fără permis, conducere sub influența alcoolului, violare de domiciliu, distrugere, lovire sau alte violențe, dar și tulburarea ordinii și liniștii publice.

ADVERTISEMENT

„În fapt, la data de 25 noiembrie a.c., în jurul orei 19.00, pe fondul consumului de alcool și al unor neînțelegeri spontane cu un vecin, bărbatul  a lovit poarta imobilului unde domiciliază persoana cu care intrase în conflict.

A pătruns în curte unde a avariat în mod repetat un autoturism parcat și s-a răsturnat. Imediat după acest incident, bărbatul l-ar fi lovit cu pumnul pe proprietarul imobilului”, au transmis polițiștii din Sibiu.

ADVERTISEMENT

Bărbatul de 43 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanței cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Cercetările continuă în acest caz, spun oamenii legii.

 

ADVERTISEMENT