News

O femeie din Cluj a fost sechestrată și bătută de doi vecini. Motivul e incredibil. Video

23.08.2020 | 20:14
O femeie din Cluj a fost sechestrata si batuta de doi vecini Motivul e incredibil Video
Clipe de o groază pentru o femeie din Cluj. Foto: Youtube - Info Huedin
ADVERTISEMENT

O femeie de 31 de ani din comuna clujeană Poieni a fost sechestrată și bătută de către o femeie și un bărbat, supărați că aceasta a avut curajul să le ceară socoteală.

Agresorii ar fi soț și soție și ar fi avut o discuție în contradictoriu cu victima, pe care au decis să o bată și să o sechestreze, nervoși că femeia a venit să-și apere copiii.

ADVERTISEMENT

Filmarea a fost realizată de nașa femeii, care s-a temut să intervină, știind că cei doi soți sunt extrem de agresivi și capabili de orice.

O femeie dintr-un sat din Cluj a fost bătută cu bestialitate de doi vecini

Polițiștii au văzut imaginile publicate în presă și i-au reținut pentru 30 de zile pe agresori, fiind șocați de brutalitatea scenei.

ADVERTISEMENT

Scandalul ar fi pornit de faptul că vecinii agresivi ar fi amenințat copiii victimei care se dădeau cu bicicleta pe uliță. Femeia de 31 de ani s-a dus la „rivali” pentru a media cazul, însă s-a ales cu o bătaie zdravănă.

În imagini se poate vedea cum femeia pleacă, în cele din urmă, plină de sânge, după corecția primită din partea vecinilor agresivi, conform Info Huedin.

ADVERTISEMENT

Conform Info Huedin, femeia s-ar fi temut de cei doi soți și nu a făcut plângere la Poliție, pentru că ar avea „un ginere în Armată”.

Nașa femeii a mărturisit că se află în conflict de mai bine de 18 ani cu cuplul agresiv.

„Totul a început de la copii. S-au legat de copii că se dădeau cu bicicleta, au venit să-mi spună și m-am dus să vorbesc cu el să văd ce are de zis și m-a lovit cu o bâtă și m-a prins de cap. M-a luat cu forța, m-o scos cu mâinile în cap și cu capul în jos. Nu m-a ajutat nimeni. Oamenii s-au temut, are un ginere care lucrează în Armată”, s-a plâns victima.

ADVERTISEMENT