News

Scandal la Spitalul Târgu Jiu. Un paznic acuză că a fost bătut de un asistent: ”Mi-a dat un pumn și m-a strâns de gât”

Un paznic de la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu spune că a fost bătut de un asistent medical. Victima a depus plângere penală.
28.11.2023 | 09:48
Scandal la Spitalul Targu Jiu Un paznic acuza ca a fost batut de un asistent Mia dat un pumn si ma strans de gat
Conflict la Spitalul Târgu Jiu: un paznic acuză că a fost bătut de un asistent. Sursa foto: capturi GorjTV / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

A fost scandal monstru la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu, acolo unde un paznic al unității se plânge că a fost bătut crunt de un asistent. Victima lansează acuzații grave la adresa cadrului medical.

Conflict la Spitalul Târgu Jiu: un paznic acuză că a fost bătut de un asistent

Conflictul de la unitatea medicală din Gorj s-a petrecut la mijlocul lunii noiembrie, în cadrul Secției de Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu. Agentul de pază Gheorghe Guță spune că ar fi fost atacat de către un asistent medical.

ADVERTISEMENT

În urma agresiunii, paznicul a ajuns la UPU cu multiple leziuni. Agentul Guță susține că a fost lovit cu pumnii și strâns de gât de către asistentul medical Marius Drumen, conform Gorj TV.

Martori la această agresiune ar fi fost medici și asistente din spitalul gorjean. Cu toate acestea, spune agentul de pază, nimeni nu a intervenit în ajutorul său în momentul în care era bătut.

ADVERTISEMENT

În timp ce mă aflam într-un salon de agitați, procedând la imobilizarea fizică a unui pacient, din dispoziția dr. Cîmpeanu, am fost lovit cu pumnul în ochi și strâns de gât de către asistentul Drumen Marius din senin.

În salon se mai aflau dr. Cîmpeanu și asistentele Ciort Corina și Dăneț Cornelia. Acestea au plecat, fără a interveni. Colegul meu, Cușlea Ion, a reușit cu greu să desfacă mâinile asistentului din gâtul meu. Eu nu am putut să mă apăr, întrucât aveam mâinile blocate”, susține agentul de pază.

ADVERTISEMENT

Agentul de pază a depus plângere penală

În urma acestui conflict, agentul de pază a depus o plângere penală împotriva asistentului medical. În plus, a obținut un certificat medico-legal în care se arată că a suferit un ”traumatism facial prin agresiune individuală“.

La ora 22.00, mă simțeam foarte rău, am spus unei asistente medicale ce venise la tura de noapte că sunt amețit, mi s-a luat tensiunea, care a avut o valoare mare.

ADVERTISEMENT

Atunci a fost anunțat medicul de gardă, d-na dr. Șuinea Lidia, am fost trimis la UPU pentru investigații cu ambulanța și am revenit în secție în jurul orei 3 dimineața, 16 noiembrie 2023”, spune agentul de pază bătut, pentru presa locală. În urma acestor acuzații, Spitalul Județean de Urgență a dispus constituirea unei comisii care să cerceteze acest caz.

ADVERTISEMENT