Fotbal international

Manchester City a făcut primul transfer pentru sezonul viitor! Aduc un portar din MLS

12.12.2018 | 11:41
Manchester City a facut primul transfer pentru sezonul viitor Aduc un portar din MLS

Mangerul echipei Manchester City, Josep Guardiola, a făcut primul transfer pentru sezonul viitor ajungând la un acord pentru aducerea portarului Zack Steffen de la Columbus Crew. Internaționalul american în vârstă de 23 de ani a fost desemnat cel mai bun portar din MLS în luna noiembrie.

”Succesul meu în MLS nu ar fi fost posibil fără ajutorul colegilor și al antrenorilor. Este un moment special pentru mine și aștept cu nerăbdare să vină vara pentru a putea merge la Manchester City, unul dintre cele mai puternice cluburi”, a declarat Zack Steffen după anunțul mutării sale din sezonul viitor pe Etihad Stadium, conform The Sun.

Zack Steffen semnează contractul cu Manchester City în prezența directorului sportiv Txiki Begiristain
Zack Steffen semnează contractul cu Manchester City în prezența directorului sportiv Txiki Begiristain

Manchester City a transferat un portar din MLS pentru a fi rezerva lui Ederson

Considerat unul dintre cei mai buni jucători din MLS, portarul Zack Steffen se va transfera la Manchester City din vara viitoare după ce a semnat un contract pe patru sezoane cu gruparea engleză. El va mai juca la Columbus Crew în prima parte a viitorului sezon din campionatul nord-american, după ce în actuala stagiune a contribuit decisiv la performanțele echipei care a ajuns până în semifinalele Conferinței de Est.

Convocat de șase ori la echipa națională a Statelor Unite ale Americii, cel mai probabil Zack Steffen îi va lua locul în lotul lui Manchester City chilianului Claudio Bravo. Pentru început, el se va bate cu tânărul kosovar Arijanet Muric pentru postul de primă rezervă a brazilianul Ederson Moraes.

Manchester City a pierdut primul loc în Premier League după înfrângerea suferită în meciul cu Chelsea Londra, dar este deja calificată în optimile de finală ale Champions League înaintea ultimei etape în care va juca miercuri, de la ora 22:00, pe teren propriu, cu echipa germană TSG Hoffenheim.