ADVERTISEMENT
News

Marcel Ciolacu, atac dur la adresa lui Nicușor Dan: “A crezut că Bucureștiul este un breloc”

Autor: Rareș Mușătoiu | 21.01.2021 | 21:01
Marcel Ciolacu, atac dur la adresa lui Nicușor Dan:
PSD cere alegeri anticipate după scandalul din coaliția de guvernare. ”Singura soluție este întoarcerea la popor”. foto: Hepta.ro

Marcel Ciolacu, președintele Partidului Social Democrat, a comentat joi în timpul emisiunii Subiectiv situația economică a României, dar și posibilitatea de a se ridica o serie de restricții în Capitală, spunând că: “Nicușor Dan a crezut că Bucureștiul este un breloc”.

ADVERTISEMENT

Liderul social-democrat a continuat seria de atacuri la adresa guvernului Cîțu pe care a început-o în urmă cu câteva săptămâni.

Ciolacu a fost în timpul aceleiași emisiuni criticat dur de către fostul prim-ministru, Viorica Dăncilă, cea care alături de jurnalista Marga Nițu va lansa o carte despre perioada în care a fost la șefia PSD.

Ciolacu atac la adresa primarului Capitalei: “Crede că Bucureștiul este un breloc”

“Toți sunt la guvernare (n.red. Traian Berbeceanu, Vlad Voiculescu și Nicușor Dan) și nu se înțeleg între ei.

ADVERTISEMENT

Trebuie testați oamenii, noi le spunem de un an de zile, a început programul de vaccinare și în Europa, dar au testat masiv. Testează masiv dacă vrei să iei o decizie, ei nu sunt în stare să ia o decizie, sunt depășiți administrativ.

Nicușor Dan a crezut că Bucureștiul este un breloc, nu e ușor să faci administrația unui oraș, nu ai căldură, ai multe probleme. Nu e suficient să îți dorești o funcție, e nevoie să ai și capacitatea de a face o serie de lucruri.

Aduceți-vă aminte cât a insistat Gabriela Firea să se testeze în București. Au câștigat alegerile și nu știu ce să facă”, a declarat Marcel Ciolacu la Antena 3.

ADVERTISEMENT

Președintele PSD: “Plătim dobânzi de peste un miliard de euro pentru împrumuturile de anul trecut”

“În funcție de cât ne împrumutăm o să vedem cât o să mai reziste România. Au reușit să împrumute 34 de miliarde, nu știu cât li  se va mai permite până va veni cineva să ne atragă atenția.

Acum plătim dobânzi de peste 1 miliard de euro la împrumuturile de anul trecut, peste 1000 de euro pe secundă, acest lucru nu s-a mai întâmplat nicăieri.

ADVERTISEMENT

Nici pandemie nu s-a mai întâmplat, dar în Europa au crescut veniturile oamenilor, au crescut consumul și au investiții demarate, sunt cele 80 de miliarde care vor veni de la UE, când vor veni.

Momentan planul se reface, 40 de miliarde împrumut, 40 din care dăm 12 înapoi. Ce șantiere mari avem noi în afară de podul de la Brăila care e început de PSD?”, a adăugat Ciolacu.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!