News

Marcel Ciolacu, dat în judecată de Clotilde Armand: ”Îl acţionez în instanţă pe prim-mincinosul ţării. Atunci când minţi, plăteşti”

Primarul Sectorului 1 anunță că îl va acționa în instanță pe șeful Executivului. Clotilde Armand spune că acesta a lansat afirmații false.
27.09.2023 | 14:02
Marcel Ciolacu dat in judecata de Clotilde Armand Il actionez in instanta pe primmincinosul tarii Atunci cand minti platesti
Marcel Ciolacu, dat în judecată de Clotilde Armand. Colaj Fanatik/ Foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Marcel Ciolacu va fi dat în judecată de Clotilde Armand. Anunțul a fost făcut, miercuri, primarul Sectorului 1 susținând că șeful Guvernului a spus, în ultima perioadă, foarte multe neadevăruri la adresa ei.

Marcel Ciolacu, dat în judecată de Clotilde Armand: „Atunci când minţi, plăteşti”

Totul a plecat în urma audierilor la care Clotilde Armand a fost chemată, în luna august. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti au dispus urmărirea penală a acesteia.

ADVERTISEMENT

De atunci, susține ea, premierul României a făcut afirmații precum ’’Clotilde penală!’’ şi ’’Clotilde a furat voturi!’’, deși nu a fost dată o condamnare de către judecători. ”Ciolacu: «Clotilde penală!» Facts: Nu există nicio condamnare în Justiţie la adresa mea şi nici n-a existat până acum. Ciolacu: «Clotilde a furat voturi!»

Facts: Tribunalul Bucureşti a respins toate cele (atenţie!) 125 de contestaţii depuse de fostul primar PSD, actuali consilieri PSD, de rudele acestora şi de angajaţi ai Primăriei Sector 1”, a scris Clotilde Armand, pe Facebook.

ADVERTISEMENT

De altfel, aceasta spune că alegerea sa în funcția de Primar al Sectorului 1 a fost validată definitiv. Clotilde Armand susține că PSD transmite minciuni în presă folosind vocea prim-ministrului Marcel Ciolacu.

„Când nu-i mai lași să fure asta se întâmplă”

Ea amintește că social-democrații au prejudiciat Sectorul 1 cu un miliard de lei și susține că reacția lor a apărut după ce nu au mai fost lăsați „să fure”. Armand în acuză pe șeful Executivului de minciuni și spune că îl va acționa în instanță.

ADVERTISEMENT

„Înțeleg disperarea lui Ciolacu fiindcă în Sectorul 1 am prins PSD cum a prejudiciat comunitate cu 1 miliard lei. Când nu-i mai lași să fure asta se întâmplă. Pentru suma asta sunt în stare să fie atât de iraționali. E ca o boală.

Pentru că unii cetățeni au căzut în capcana lor m-am gândit să demontez că retorica lui Marcel Ciolacu și a colegilor săi este o minciună. Așa că am decis să-l acționez în instanță pe prim-mincinosul țării, pe șeful PSD.

ADVERTISEMENT

Într-o țară democratică personaje sinistre precum Marcel Ciolacu trebuie să învețe că atunci când minți plătești”, a adăugat, miercuri, primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.

 

ADVERTISEMENT