News

Marcel Ciolacu, despre alegerile prezidențiale din România: ”Viorica Dăncilă a făcut o greșeală imensă”

Care este „greșeala imensă” pe care a făcut-o Viorica Dăncilă înainte de alegerile prezidențiale din România, potrivit lui Marcel Ciolacu.
09.06.2021 | 09:50
Marcel Ciolacu despre alegerile prezidentiale din Romania Viorica Dancila a facut o greseala imensa
ADVERTISEMENT

Liderul PSD a vorbit despre „greșeala imensă” pe care a făcut-o Viorica Dăncilă chiar înainte de alegerile prezidențiale. Mai mult decât atât, el a acuzat-o pe aceasta că aproape a dus partidul la „disoluție”.

Marcel Ciolacu a vorbit despre greșeală făcută de Dăncilă alegerile prezidențiale din România

Astfel, această eroare fatală despre care vorbește actualul șef al PSD este aceea de a fi făcut un congres chiar înainte de alegerile prezidențiale din țara noastră.

ADVERTISEMENT

El a continuat, spunând că toate deciziile care sunt luate în afara partidului sunt unele greșite.

Până la urmă, în urma tuturor acestor greșeli, spune Marcel Ciolacu, partidul pe care îl conduce acum aproape a intrat în disoluție.

ADVERTISEMENT

”Viorica Dăncilă a făcut o greșeală imensă. Atunci când deciziile nu le mai iei în interiorul partidului, atunci vei lua întotdeauna nişte decizii greşite.

Am fost unul dintre cei – alături de Paul Stănescu şi de alţi colegi – care i-am spus că nu este bine să facă congres înainte de alegerile prezidențiale şi să se încerce acest forţaj.

ADVERTISEMENT

Nu ştiu unde s-a greşit mai mult, dar evident s-a greşit undeva, fiindcă Partidul Social Democrat, după alegerile prezidențiale – să fim sinceri – aproape a reintrat în disoluție”, a transmis Marcel Ciolacu.

El a mai spus și că măsurile luate ulterior au dus la câștigarea alegerilor, atât a celor locale, precum și a celor parlamentare.

ADVERTISEMENT

Marcel Ciolacu, declarații despre Liviu Dragnea

Marcel Ciolacu a vorbit și despre Liviu Dragnea, fostul lider al PSD care se află în aceste momente în spatele gratiilor. Întrebat dacă se teme de Liviu Dragnea, acesta a răspuns clar că nu.

De asemenea, el a transmis că nu este „țelul” său să rămână președintele PSD, dar a atras, în același timp, atenția asupra faptului că Liviu Dragnea este deja în trecutul PSD, iar scopul acestuia nu este să revină la șefia partidului.

”Nu am de ce să-mi fie frică de Liviu Dragnea. Ţelul meu în viaţă nu este să rămân preşedintele PSD până la moarte şi nici ţelul lui Liviu Dragnea nu este să preia partidul. Liviu Dragnea este trecutul”, a spus Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu a devenit liderul Partidului Social-Democrat în vara anului 2020. El a fost președinte interimar încă din anul 2019, după ce Viorica Dăncilă a demisionat din funcție.

ADVERTISEMENT