News

Marcel Ciolacu, discurs surprinzător pentru pentru tinerii social-democrați: „Să nu fiţi după chipul şi asemănarea noastră”

Ce le-a spus Marcel Ciolacu tinerilor social-democrați în cadrul unui discurs la Brașov, de la Şcoala Politică a TSD la Cheile Grădiştei. Liderul de partid a avut declarații surprinzătoare.
09.04.2022 | 16:15
Marcel Ciolacu discurs surprinzator pentru pentru tinerii socialdemocrati Sa nu fiti dupa chipul si asemanarea noastra
Marcel Ciolacu, discurs surprinzător pentru pentru tinerii social-democrați. Foto: Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Marcel Ciolacu a avut sfaturi pentru tinerii din Partidul Social Democrat. Liderul a vorbit în cadrul unei conferințe de la Brașov.

Ce sfaturi a avut Marcel Ciolacu pentru tinerii social-democrați

Tinerii social-democrați au participat Şcoala Politică a TSD la Cheile Grădiştei și au avut parte de un discurs chiar din partea președintelui de partid, care a făcut declarații surprinzătoare.

ADVERTISEMENT

Astfel, Marcel Ciolacu a precizat că tinerii trebuie să învețe din greșelile pe care le-au făcut cei aflați acum la putere, pentru că există o capcană în care aceștia ar putea cădea, anume să facă erori similare cu cele deja comise.

Liderul PSD a insistat ca tinerii să nu fie „după chipul și asemănarea” lor, ci să abordeze o atitudine cu totul diferită pentru a ieși din linia partidului.

ADVERTISEMENT

„Cel mai important e să învăţaţi din greşelile noastre, încercăm să învăţăm şi noi din greşelile personale, dar insist să nu cumva să picaţi într-o capcană, să fiţi după chipul şi asemănarea noastră.

Dumneavoastră trebuie să fiţi total diferiţi. Trebuie să ieşiţi din linia partidului”, a spus Marcel Ciolacu în cadrul discursului de la TSD.

ADVERTISEMENT

Marcel Ciolacu și-a amintit despre prima ședință de la nivel național la care a participat

Totodată, liderul politic le-a vorbit tinerilor social-democrați despre momentul în care el a participat la prima ședință a Frontului Salvării Naționale.

Acesta le-a mărturisit tinerilor social-democrați că nici măcar nu a putut dormi în acea noapte, deoarece a fost o adevărată onoare pentru el să participe la o ședință de la nivel național.

ADVERTISEMENT

„Cred că în ’90-’91 am participat şi eu pentru prima oară, la Braşov, la prima şedinţă a FSN, pe atunci.

Îmi aduc foarte bine aminte că în noaptea aia nu prea am dormit de onoarea pe care o aveam, să mergem la o şedinţă la nivel naţional, chiar a tineretului, la vremea aceea”, și-a amintit Marcel Ciolacu.

ADVERTISEMENT