News

Marcel Ciolacu, fotografiat când cumpăra pufuleți. Cu cine a promis că-i împarte și cum au reacționat internauții

Marcel Ciolacu se află într-o vizită în județul Vâlcea, astfel că s-a oprit la un magazin local și și-a cumpărat pufuleți când l-a lovit pofta.
06.10.2023 | 18:45
Marcel Ciolacu fotografiat cand cumpara pufuleti Cu cine a promis cai imparte si cum au reactionat internautii
Marcel Ciolacu, fotografiat când cumpăra pufuleți. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Gestul său a fost apreciat de internauții care-l simpatizează, majoritatea comentariilor la această postare fiind ”felicitări”, așa cum se întâmplă de fapt la orice postare pe Facebook a premierului Ciolacu. Doar că, nu toată lumea a gustat gestul lui Marcel Ciolacu, drept dovadă mesajul transmis de o femeie.

Marcel Ciolacu, fotografiat când cumpăra pufuleți

Înainte de toate, Marcel Ciolacu a dat dovadă că nu este egoist și a decis să împartă pufuleții cu ”prietenul Constantin Rădulescu”. ”În drum spre fabrica de conserve Râureni, am oprit la un magazin local să îmi iau pufuleți. Aveam poftă…. Promit să-i împart cu prietenul Constantin Rădulescu”, a scris pe Facebook premierul Marcel Ciolacu.

ADVERTISEMENT

În timp ce se lăuda cu isprava sa pe internet; Marcel Ciolacu a primit și un mesaj critic, din partea unui internaut care-l avertiza pe premier că măsurile fiscale gândite de coaliția de guvernare PSD – PNL vor duce la închiderea micilor afaceri, care vor fi suprataxate dacă CCR dă undă verde acestor măsuri.

”Care dintre măsuri va duce la închiderea magazinelor locale? Taxa pe bănci sau pe multinaționale? Știți foarte bine că nu mai devreme de ieri unul dintre marii comercianți a fost amendat cu 1 milion de lei pentru că nu a respectat ordonanța Guvernului privind plafonarea adaosurilor comerciale la alimentele de bază. Niciun român obișnuit nu va suferi de pe urma acestor măsuri, vă asigur”, a răspuns Ciolacu.

ADVERTISEMENT

După ce și-a mâncat pufuleții, Marcel Ciolacu și-a continuat turul de forță la fabrica de ”bunătăți” de la Râureni, acolo unde se produc anual conserve și dulcețuri. Marcel Ciolacu a folosit doar cuvinte mari și a primit în schimb clasicele ”felicitări” la postarea sa.

”Avem câteva branduri românești de tradiție care s-au adaptat tranziției de după Revoluție și astăzi sunt mai puternice ca niciodată. Așa cum sunt bunătățile de la Râureni. Astăzi am vizitat fabrica unde se produc peste 20 de mii de tone de conserve și dulcețuri în fiecare an.

ADVERTISEMENT

Această fabrică românească este complet modernizată și oferă locuri de muncă pentru peste 330 de oameni. Un model de succes și de #patriotism economic! O mândrie națională! Și a fost o adevărată plăcere să fiu astăzi alături de echipa de la Râureni!”, a punctat Marcel Ciolacu, după care a primit din nou felicitări.

Desigur, nu toată lumea e entuziasmată la postările lui Marcel Ciolacu, drept dovadă și mesajele care îl contestă. ”Circ electoral ieftin!”, a scris un internaut, fiind completat de altul: ”Marcel Ciolacu în ce dimensiune trăiți? În Universul nostru în nici un caz”.

ADVERTISEMENT

”Asta le dați și la pensionari o pungă de pufuleți”, a scris și o femeie nemulțumită, în marea de ”felicitări”, semn că nu toată lumea apreciază efortul monumental depus de Marcel Ciolacu și coaliția de guvernare pentru a face din România o țară de top din Europa.

ADVERTISEMENT