ADVERTISEMENT
Sport

Marcel Puşcaş, atac direct la Universitatea Craiova: „Ei sunt nişte oameni folosiţi, le e foame”

Marcel Pușcaș a vorbit despre alegerea fostelor glorii de a susține Craiova lui Mihai Rotaru, spunând că sunt folosiți.
Autor: Andrei Șchiopu | 30.05.2021 | 12:06
Marcel Puşcaş, atac direct la Universitatea Craiova: „Ei sunt nişte oameni folosiţi, le e foame”
Marcel Puşcaş, atac direct la U Craiova: "Ei sunt nişte oameni folosiţi, le e foame". Sursă foto: digisport.ro

Noul director sportiv al oltenilor a vorbit și despre transferurile pe care echipa lui Adrian Mititelu le va face în perioada următoare, atenționând că nu va alege jucători doar pentru CV-uri, ci după rezultate recente.

ADVERTISEMENT

Marcel Pușcaș a mai spus că sunt mulți jucători de fotbal care au auzit că la FC U Craiova este un buget mai mare, motiv pentru care cer și salarii mai mari, însă care nu vor fi acceptate.

Marcel Pușcaș, atac direct la Universitatea Craiova

Marcel Pușcaș a lansat un atac direct către Craiova lui Mihai Rotaru, spunând că fostele glorii care au ales să meargă la clubul respectiv sunt doar folosiți în scopurile altora, însă nu îi acuză pentru alegerile făcute:

„Eu am primit o listă cu vreo 60 de jucători din toate țările, propuneri și sunt doar de trei zile la echipă.

ADVERTISEMENT

Toată lumea vede că are Mititelu bani și acum au început să ceară salarii de 8.000 de euro, dar el centrează în spatele porții. Ușor, ușor că nu s-a întâlnit hoțul cu prostul”.

„În momentul în care tu nu ai mai existat, oamenii care trăiesc din fotbal au nevoie de un salariu și un loc de muncă. Nu puteau să meargă să facă naveta la Severin, așa că locul de muncă, după plecarea de la echipa lui Adrian Mititelu, a fost echipa făcută cadou de primăria Craiova, nu-i condamn.

Ei sunt niște oameni folosiți, pentru că le e foame și nu au ce să facă, la fel se întâmplă și la CSA Steaua. Sunt foști jucători care au fost plătiți de Becali și de Mititelu, care acum spun că nu au jucat la echipele acelea, deși figurează în cartea de muncă. Ia uitați-vă la declarațiile lui Cămătaru și Irimescu, cei care nu sunt angajați nici la Craiova asta nici la cea din Liga 1”, a mai spus Marcel Pușcaș la TV TelekomSport.

ADVERTISEMENT

Marcel Pușcaș: „Nu sunt bani de aruncat pe geam!”

Marcel Pușcaș a continuat și a spus că bugetul la FC U Craiova este mare, însă anunță nu se vor cheltui bani fără un scop bine determinat: „Trebuie să fim atenți. Chiar dacă sunt condiții, nu sunt condiții de aruncat cu bani pe geam.

Luăm pe cine credem de cuviință că va face față obiectivului, nu sunt ei, vor mai fi alții. Am eliberat 12 jucători, posibil să mai urmeze încă 2-3 acum, dar nu înseamnă că vor veni tot 15, am avut un lot numeros.

ADVERTISEMENT

Vor fi jumătate români, jumătate străini, plus că sezonul încă nu e gata. Noi mai avem o lună, important e să nimerești jucătorii și să iei jucătorii pastilă pe postul corespunzător”.

„Eu atunci când Rădoi a fost numit de Gigi Becali la FCSB, nu avea licență, nu avea nici BAC-ul luat și l-am susținut. Eu nu sunt fan al licențelor Pro.

ADVERTISEMENT

Am susținut faptul că dacă e luată o măsură, ar trebui să fie luată pentru toți antrenorii din țară. Am contestat venirea lui la națională, pentru că s-a încălcat un principiu, pentru că antrenase vreo 13 meciuri până atunci.

România e culmea antrenoratului din lume. Mutu a fost la U21 și are 3-4 ani de activitate deja”, a mai spus Marcel Pușcaș.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT