Life

Marcela Fota a răbufnit: ”Nu aștepta adevărul de la un mincinos”

Marcela Fota nu a mai suportat. Ce mărturisire a făcut cântăreața de muzică populară. Toată lumea s-a gândit la relația de iubire.
20.09.2023 | 10:35
Marcela Fota a rabufnit Nu astepta adevarul de la un mincinos
Marcela Fota nu a mai suportat. Ce mărturisire a făcut cântăreața de muzică populară. Toată lumea s-a gândit la relația de iubire. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Marcela Fota a răbufnit. Îndrăgita interpretă este de părere că niciun om nu trebuie să aștepte adevărul de la un mincinos. Nu este pentru prima oară când vedeta își expune punctul de vedere în fața urmăritorilor săi.

Marcela Fota nu a mai suportat. Ce mărturisire a făcut cântăreața de muzică populară. Toată lumea s-a gândit la relația de iubire

Marcela Fota nu a mai suportat și a făcut o mărturisire complet neașteptată. Cântăreața de muzică populară are câteva principii solide după care se ghidează în viață și de la care nu se abate sub nicio formă.

ADVERTISEMENT

Toată lumea s-a gândit la relația de iubire, după declarația surprinzătoare făcută pe social media în urmă cu puțin timp. Frumoasa artistă a dat de înțeles că a fost mințită și mulți s-au gândit la legătura cu partenerul mai mic decât ea.

Mai mult, vedeta a mai subliniat că nimeni nu trebuie să accepte daruri de la persoane zgârcite și respect de la cei care sunt nesimțiți. De asemenea, iubirea nu va veni niciodată de la un dușman, mai spune interpreta de muzică populară.

ADVERTISEMENT

„Nu aștepta daruri de la un zgârcit, adevărul de la un mincinos, respect de la un nesimțit, iubire de la un dușman. Nu aștepta lucruri scumpe de la oameni ieftini!”, a scris Marcela Fota pe Instagram.

Marcela Fota are planuri de nuntă? Ce a spus artista

Marcela Fota a fost întrebată la un moment dat dacă are planuri de nuntă. Artista se concentrează pe creșterea și educarea fiului său, David, alături de care petrece momente plăcute și cu care călătorește foarte mult.

ADVERTISEMENT

„Am mai spus-o și o susțin nu am niciun plan să îi aduc lui David vreun tată acasă. Momentan suntem o echipă foarte bună și suntem bine așa noi doi. Nu știu ce va fi în viitor. Dumnezeu știe!

Nu îmi fac niciun fel de plan pentru că eu am avut planuri cu soțul meu care nu s-au concretizat că așa a vrut Dumnezeu și mai merg și pe principiul acela că Dumnezeu râde de noi când ne facem planuri pentru că le are deja făcute.

ADVERTISEMENT

David este prioritatea mea! Pentru mine, întâmplarea cu Minel, cu soțul meu, a fost chiar o lecție de viață! Am înțeles cât de importantă este calitatea vieții pe care ți-o trăiești, care este ca un fir de ață”, a declarat Marcela Fota pentru click.ro.

ADVERTISEMENT