Life

Marcela Fota are probleme în dragoste? Mesajul cu care artista i-a surprins pe fani

Marcela Fota are necazuri în iubire? Postarea cu care cântăreața a atras atenția urmăritorilor de pe rețelele de socializare.
14.08.2023 | 10:35
Marcela Fota are probleme in dragoste Mesajul cu care artista ia surprins pe fani
Marcela Fota are necazuri în iubire? Postarea cu care cântăreața a atras atenția urmăritorilor. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Marcela Fota are probleme în dragoste? Mesajul cu care artista i-a surprins pe fani. Interpreta de muzică populară încearcă să fie discretă legat de viața amoroasă, mai ales după ce s-a afișat cu un bărbat mult mai tânăr decât ea.

Marcela Fota are necazuri în iubire? Postarea cu care cântăreața a atras atenția urmăritorilor

Marcela Fota are necazuri în iubire? Postarea cu care cântăreața a atras atenția urmăritorilor lasă de înțeles că este dezamăgită de persoanele care ajung să formeaze o relație din interes, nicidecum din iubire.

ADVERTISEMENT

Solista de muzică populară în vârstă de 46 de ani trăiește o perioadă foarte frumoasă a vieții sale, după ce în trecut a avut parte de multe drame și suferință. S-a îndrăgostit după moartea soțului și este mai fericită ca oricând.

În plus, vedeta îi sfătuiește pe oameni să fie foarte atenți la persoanele pe care le lasă să intre în viețile lor. Artista consideră că Dumnezeu are un plan pentru fiecare și își pune toată încrederea și speranța în Divinitate.

ADVERTISEMENT

„Iubește din inimă, căci din interes o fac toți”, a scris Marcea Fota la secțiunea Stories de pe Instagram. Cântăreața de muzică populară își îndeamnă fanii să pună pe primul plan dragostea și fericirea.

Marcela Fota, indignată de criticile care i se aduc

Marcela Fota a recunoscut că este indignată de criticile care i se aduc de când se iubește cu un tânăr mai mic cu 22 de ani decât ea. Artista a fost pusă la zid de multe ori pentru povestea de dragoste pe care o trăiește, inclusiv de colegii de breaslă.

ADVERTISEMENT

Foarte mulți artiști de muzică populară au văzut-o cu partenerul de viață la numeroase evenimente și concerte, însă vedeta susține că nu se mai lasă afectată de vorbele pe care le lansează oamenii din preajma sa.

„Am fost șocată. Știam că nu făcusem niciun rău nimănui și nu înțelegeam care este motivul pentru care sunt atacată, unde și cu ce greșisem. A fost o perioadă în care am fost afectată.

ADVERTISEMENT

Când am văzut cu câtă ușurință presa mă denigra, iar unele persoane le «săreau» în ajutor m-am gândit: «cine sunt ei să merite suferința mea?». Și așa a început împăcarea. 

Mi-am dat seama sunt singura care trebuie să facă ceva pentru fericirea mea, atunci am hotărât să nu îmi mai pese”, a mărturisit în urmă cu ceva vreme Marcela Fota într-un interviu pentru unica.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: