Sport

Marco Veratti, sărbătorit spectaculos de PSG. Videoclipul postat de francezi în care apar Messi și Mbappe

Marco Veratti, fotbalistul celor de la PSG, a împlinit 30 de ani, iar PSG a publicat un videoclip spectaculos cu ocazia zilei sale de naștere.
05.11.2022 | 20:11
Marco Veratti sarbatorit spectaculos de PSG Videoclipul postat de francezi in care apar Messi si Mbappe
Marco Veratti a împlinit 30 de ani, iar cei de la PSG l-au sărbătorit spectaculos. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Marco Veratti este unul dintre cei mai titrați mijlocași din lume. Campion cu Italia la Euro 2020, fotbalistul celor de la PSG a fost protagonistul unui videoclip spectaculos publicat de francezi pe rețelele de socializare.

Marco Veratti, alături de Messi și Mbappe în videoclipul celor de la PSG

PSG nu a uitat de ziua de naștere a lui Marco Veratti. Campioana Franței i-a dedicat un filmuleț pe care l-a făcut public pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

În materialul video sunt derulate cele mai spectaculoase faze care îl au ca protagonist pe Marco Veratti. În filmuleț apar și fotbaliștii de la PSG printre care starurile Lionel Messi și Kylian Mbappe.

Marco Veratti este unul dintre cei mai longevivi fotbaliști din lotul lui PSG. Mijlocașul italian a ajuns în 2012  în capitala Franței, când parizienii plăteau 12 milioane de euro lui Pescara.

ADVERTISEMENT

Cifrele lui Marco Veratti la PSG. Italianul nu este prieten cu golul

Marco Veratti a strâns 396 de partide în tricoul celor de la PSG. Cu un profil defensiv, mijlocașul italian a înscris doar 11 goluri pentru campioana Franței.

Jucătorul în vârstă de 30 de ani s-a dovedit a fi foarte altruist, reușind de 61 de ori să paseze decisiv. Alături de PSG, Marco Veratti și-a adjudecat 8 titluri de campion în Franța, 6 Cupe ale Franței, 6 Cupe ale Ligii Franței și 9 Supercupe.

ADVERTISEMENT

De asemenea, la Euro 2020, Marco Veratti a devenit campion european cu naționala Italiei după ce se impunea dramatic în fața Angliei la penalty-uri.

Visul fotbalistului italian rămâne acela de a câștiga Champions League, trofeu pe care PSG are șansa să-l câștige în acest sezon. Parizienii își vor afla adversara din optimi luni, 7 noiembrie, când are loc tragerea la sorți de la Nyon.

ADVERTISEMENT

Marco Veratti, jefuit în vară în casa lui Ronaldo Fenomenul

Marco Veratti a fost jefuit la finalul lunii iunie în casa lui Ronaldo Luís Nazário de Lima. Hoții i-au furat ceasuri și bijuterii în valoare de 3 milioane de euro din vila din Ibiza, care-i aparține fostului fotbalist brazilian.

Incidentul a avut loc în momentul în care fotbalistul italian se afla în vacanță în Ibiza alături de soția sa, modelul Jessica Aidi.

Potrivit Diario de Ibiza, hoții au sustras atât ceasuri și bijuterii, cât și o sumă importantă de bani, iar suma totală s-ar fi ridicat la 3 milioane de euro. În timpul jafului, fotbalistul și soția sa nu erau în locuință.

  • 50 de milioane de euro este cota de piață a lui Marco Veratti, conform Transfermarkt. 
  • 18 partide și o pasă decisivă sunt cifrele lui Marco Veratti la PSG în acest sezon.

  • Cotă NETBET pentru PSG: 1,31 este cota pentru „2 solist” la Lorient – PSG. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT