Life

Marele secret al lui Dani Mocanu! Verișoara misterioasă, paralelă cu manelele, dezvăluiri explozive!

Verișoara lui Dani Mocanu a oferit un interviu în exclusivitate pentru FANATIK, în care ne-a vorbit despre succesul ei muzical!
25.11.2023 | 19:21
Marele secret al lui Dani Mocanu Verisoara misterioasa paralela cu manelele dezvaluiri explozive
Verișoara lui Dani Mocanu, interviu inedit, pentru FANATIK. Foto-montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Marele secret din familia lui Dani Mocanu a ieșit la iveală! Toată țara îl cunoaște pentru manelele pe care le cântă, mulți având prejudecăți față de el mai ales în urma controverselor iscate de-a lungul timpului, o parte dintre ele și din motive de marketing.

Verișoara lui Dani Mocanu e soprană! Costinela Toma și-a deschis sufletul, în exclusivitate pentru FANATIK!

Puțini știu că muzicianul se înconjoară de persoane cu un talent deosebit în muzică, așa cum este verișoara lui, Costinela Toma, atenție, soprană!

ADVERTISEMENT

Prejudecățile sunt destul de multe când vine vorba despre maneliști ori anturajele lor și, de cele mai multe ori, chiar și rudeniile cântăreților de manele sunt judecate pentru acest gen de muzică. FANATIK vă prezintă, în exclusivitate, într-un interviu de-a dreptul inedit povestea sopranei Costinela Toma, cea care e vara lui Dani Mocanu!

Artista care abordează un gen muzical cu totul diferit față de cel cu care verișorul ei a intrat în topurile de pe YouTube ne-a spus și ce relație are cu Mocanu, dar mai ales dacă s-a simțit vreodată rușinată de asocierea cu acesta.

ADVERTISEMENT

Bună, Costinela! Când și cum ți-ai început cariera artistică?

–  Mi-am început carieră artistică la 7 ani, când mama m-a înscris la școala de muzică, secția pian. Am renunțat la muzică pentru o perioadă (în perioada liceului m-am pregătit pentru medicină), dar ce este scris se întâmplă. Și, la 19 ani am renunțat la medicină pentru muzică și am început să când că solistă în trupa viitorului soț pe atunci.

Vara lui Dani Mocanu, despre clipele dificile ale vieții și cum e să fie mamă singură

Ascensiunea asta a ta în muzică a fost ușoară sau grea? Care au fost cele mai grele momente pe plan profesional?

ADVERTISEMENT

–  Am avut câteva momente în care am crezut că voi renunța, deși muzica făcea și face parte din ADN-ul meu. În momentul in care am divorțat și am fost nevoită să renunț pentru 7 luni la cântat mi-am dat seama, de fapt, ce înseamnă muzica pentru viața mea. Au mai fost două momente extrem de dureroase și anume atunci când mi-am pierdut bunica maternă și pe cea paternă. Momentele acelea când tu ești între oameni și trebuie să-i faci fericiți, dar în sufletul tău este durere si după trebuie să ajungi la priveghi.

În ceea ce privește viața personală, este greu să fii mamă singură?

–  Să crești un copil nu este atât de greu, educația unui copil este puțin mai dificil de realizat, pentru că de asta depinde ce va face în viață. Au fost și momente in care mi-a fost puțin greu să zic, poate cănd era bolnavă sau avea ceva probleme mică fiind, dar viața lângă o domnișoară așa frumoasă, înțelegătoare și iubitoare nu poate fi dificilă niciodată! Ne înțelegem și trăim amândouă atât de frumos încât nu ne lipsește nimic.

ADVERTISEMENT

Costinela Toma, dezvăluiri despre divorțul prin care a trecut. De ce nu se recomandă ca verișoara manelistului

De ce ai divorțat de tatăl copilului tău?

Verișoara lui Dani Mocanu: –  Divorțul a intervenit în momentul în care am înțeles că fiecare își dorește altceva. Eu îmi doream familie și tată pentru copil, iar el își dorea libertate, distracție. Eram foarte tineri când ne-am căsătorit. Și ăsta este un motiv.

De ce ai evitat să te prezinți ca verișoara lui Dani Mocanu în spațiul public?

–  Deși suntem familie, nu vreau că oamenii să creadă că mă folosesc in vreun fel de numele lui. Suntem pe nișe diferite și fiecare a muncit pentru numele său. Așa cum spune și el “Tu stai acolo unde ești pe scenă, la Filarmonică, nu în lumea asta unde ești acuzat de orice”.

Cum a fost copilăria voastră?

–  Copilăria noastră… Hmm…  Cu bunicii la țară. Eu fiind mai mare puțin decât verii și fratele meu aveam grijă de ei. Îmi amintesc iernile când ne dădeam cu sania de dimineața până seara și ajungeam acasă înghețați, iar bunica ne așeza pe toți pe lângă sobă și ne făcea lapte cu cacao.

Pentru ce prostioare ați fost pedepsiți când erați mici?

–  Pot spune că eu și Dani eram foarte cuminți. Probabil așa sunt artiștii.

Artista nu exclude o colaborare muzicală cu verișorul ei celebru

Vă ajutați acum la nevoie?

–  Sunt o familie și întotdeauna ne ajutăm!

Amândoi aveți copii, fete mai exact. L-ai ajutat pe verișorul tău cu cele mici? Ce sfaturi i-ai dat?

–  Fetele noastre sunt de vârste diferite și da, aș fi putut să-i dau un sfat, dar mama lui este mătușa care alături de mama, tata și restul familiei m – crescut și m-a îngrijit și pe mine. Așa că… ce sfat mai bun să-i dau decât mama lui?

Cum era Dani înainte de celebritate și cum este în ultimii ani, în relația cu tine?

–  Dani este același dintotdeauna!

Am văzut că ți-a făcut și o piesă. Vă vedeți des?

Verișoara lui Dani Mocanu: –  Ne vedem destul de des. Eu merg în vizită, pentru că mi se face dor de ei, de ai mei. Melodia pe care mi-a compus-o, „Stăpâna” a fost ceva inedit pentru mine. El mereu m-a încurajat și m-a susținut.

Te-ai gândit la o colaborare, la un duet cu el?

–  Colaborarea cu el urmează, dar nu se știe niciodată când o să scoatem un album împreună. Eventual, Dani o să cânte sârbă „Fetele lui tata și eu”… Ceva de genul interlop. Glumesc! Încă nu am făcut planul pentru a face o melodie împreună, dar avem timp să o facem.

Costinela Toma participă, la rândul ei, la evenimente ca interpretă muzicală, însă își alege cu atenție ocaziile la care cântă, având, așa cum ne-a spus în interviul de mai sus, o nișă diferită de cea a verișorului ei, Dani Mocanu. Una din cele mai dragi melodii și de succes ale Costinelei este „Feciorie”. 

ADVERTISEMENT