Life

Mascații au descins la locuința lui Dani Mocanu, aflat în arest la domiciliu: “Nu știu exact speța”

Mascații au descins la locuința lui Dani Mocanu. Cântărețul s-a trezit din nou cu aceștia la ușă, deși este în arest la domiciliu.
25.08.2023 | 10:28
Mascatii au descins la locuinta lui Dani Mocanu aflat in arest la domiciliu Nu stiu exact speta
Mascații au descins la locuința lui Dani Mocanu. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Mascații au decins la locuința lui Dani Mocanu, deși manelistul este în arest la domiciliu deja. Mai mult, acesta a spus că nici măcar nu știe despre ce a fost vorba.

Mascații au descins la locuința lui Dani Mocanu

Manelistul a povestit că mascații au venit la 6:00 dimineața la el acasă, deși nu putea pleca nicăieri, fiind arestat la domiciliu.

ADVERTISEMENT

Atunci când a întrebat despre ce este vorba mai exact, mascații au spus că este vorba despre un dosar în plină desfășurare.

”Da, ne-am trezit cu mascații la 6 dimineața, deși sunt arestat la domiciliu. Nu știu speța exact, băieții din trupele speciale au spus că e vorba despre un dosar în plină desfășurare și nu-mi pot da mai multe detalii”, a spus Dani Mocanu, pentru Spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Cântărețul de manele a povestit că nu s-a speriat din cauza noi vizite a mascaților la el acasă. Dar a precizat că este neplăcut pentru copiii săi. Manelistul are cinci copii.

”Nu mă mai sperii eu, dar e deranjant pentru copii, pentru familie, dar noroc că băieții și-au făcut treaba ca la carte. Au percheziționat toată casa”, a mai spus Dani Mocanu.

ADVERTISEMENT

Dani Mocanu, scandal peste scandal. Ce alte probleme cu legea mai are

Dani Mocanu este acum în arest la domiciliu după ce a fost implicat într-un scandal la o benzinărie. Incidentul a avut loc acum circa un an, acesta fiind acuzat de tentativă de omor. El este acuzat și de tulburarea ordinii și liniștii publice.

Manelistul ar putea petrece mulți ani în spatele gratiilor dacă va fi găsit vinovat, mai ales pentru că a mai fost condamnat la închisoare cu suspendare într-un alt dosar.

ADVERTISEMENT

Dani Mocanu nu este străin de problemele cu legea. Acesta a fost acuzat de conducerea unui grup infracțional organizat de proxenetism și trafic de persoane.

În anul 2020, acesta a fost cercetat și pentru incitare la ură și discriminare după ce a promovat un videoclip propriu prin care instigă la violență.

ADVERTISEMENT
Tags: