Life

Maria Chițu de la Survivor România, implicată în separarea lui Andrei Dascălu de Roxana Ghiță? Ce a dezvăluit Războinica

Andrei Dascălu și Roxana Ghiță de la Survivor România și-au spus „Adio” după numai câteva zile de relație, internauții având impresia că mărul discordiei este o altă concurentă.
02.08.2021 | 17:33
Maria Chitu de la Survivor Romania implicata in separarea lui Andrei Dascalu de Roxana Ghita Ce a dezvaluit Razboinica
ADVERTISEMENT

Maria Chițu și fostul finalist de la Kanal D au simțit o oarecare apropiere în timpul competiției din Republica Dominicană, de aici și zvonurile potrivit cărora ar fi început o relație.

Frumoasa blondină a spus adevărul despre legătura pe care o are cu Andrei Dascălu, după ce au fost surprinși împreună pe litoralul românesc. Se întâmpla după ce Războinicul s-a despărțit de Roxana Ghiță.

ADVERTISEMENT

Maria Chițu, adevărul despre despărțirea dintre Andrei Dascălu și Roxana Ghiță de la Survivor România. Ce a declarat Războinica

De aici și până la numeroasele întrebări venite din partea fanilor nu a mai fost decât un singur pas, Maria Chițu subliniind faptul că se potrivește fizic cu fostul ei coleg de echipă.

Internauții au remarcat că cei doi Războinici de la Survivor România au ochi frumoși, de aceeași culoare, însă tânăra de 20 de ani este de părere că este nevoie de mai mult pentru a începe o relație de dragoste.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă din tabăra albastră susține că este nevoie de multe lucruri în comun. În plus, ar vrea ca partenerul de viață să aibă aceeași personalitate ca a sa, lucru pe care Andrei Dascălu nu-l are.

„Eu și Andrei nu suntem împreună! Știu că ne potrivim fizic, mi-ați spus mulți asta, dar nu ne potrivim ca și personalitate.

ADVERTISEMENT

Este nevoie de mai mult de două perechi de ochi frumoși ca o relație să meargă”, a spus blondina pe Instagram, unde le-a răspuns fanilor.

Maria Chițu, atrasă de Andrei Dascălu de la Survivor România?

În aceeași notă, Maria Chițu nu a dorit să ofere prea multe detalii despre legătura pe care o are în momentul de față cu finalistul de la Kanal D despre care spune că este „frumușel”.

ADVERTISEMENT

„Hello, cred că Andrei. Și Culiță era frumușel. Cam ei doi erau mai arătoși”, a fost replica oferită de fosta concurentă de la Survivor România, în mediul virtual.

Așadar, între cei doi foști participanți din Republica Dominicană a existat o atracție, însă competiția a fost mult mai importantă pentru Războinică, care s-a concentrat numai la joc.

În momentul de față blondina nu formează niciun cuplu, deși reality show-ul s-a încheiat și internauții abia așteaptă să împărtășească această veste frumoasă cu ei.

ADVERTISEMENT