News

Maria Grapini, vicepreşedinte al Comisiei pentru Piaţă Internă şi Protecţia Consumatorilor din PE

Autor: Alexandru Năstase | 11.07.2019 | 10:50
Maria Grapini a activat și mandatul trecut în aceeași comisie. Sursa foto - facebook

Europarlamentarul Maria Grapini a devenit vicepreşedinte al Comisiei pentru Piaţă Internă şi Protecţia Consumatorilor din PE. Aceasta a făcut parte din aceeași comisie și anul trecut. “După un mandat precedent activ, într-una dintre comisiile din care a făcut parte, Comisia IMCO (Comisia pentru Piaţă Internă şi Protecţia Consumatorilor), europarlamentarul Maria Grapini îşi continuă misiunea de apărare a drepturilor consumatorilor, în cadrul aceleiaşi comisii din Parlamentul European, şi în următorii cinci ani”, se arată într-un comunicat trimis de Biroul de presă al europarlamentarului.

Maria Grapini, vicepreşedinte al Comisiei pentru Piaţă Internă şi Protecţia Consumatorilor din PE

Începând de miercuri, Grapini deţine şi funcţia de vicepreşedinte al Comisiei. “Sunt onorată de această alegere, le mulţumesc europarlamentarilor, colegi de Comisie, care m-au votat! Mă bucur că voi putea reprezenta, şi în acest nou mandat, interesele IMM-urilor, ale producătorilor, ale economiilor statelor membre, dar mai ales ale consumatorilor!

M-am luptat pentru tratament corect, pentru renunţarea la diferenţe de abordare politică şi economică Est-Vest, pentru eliminarea calităţii duble a produselor, asta voi face şi pe viitor. IMM-urile, oriunde s-ar afla, au nevoie de sprijin concertat pentru a se putea dezvolta, consumatorii se bazează pe noi pentru că le-am garantat respectarea drepturilor, într-o Europă unită şi justă”, a afirmat Maria Grapini.

Maria Grapini, vicepreşedinte al Comisiei pentru Piaţă Internă şi Protecţia Consumatorilor din PE. Maria Grapini
Maria Grapini s-a contrat cu Donald Tusk. Sursa foto – facebook

A țipat la Donald Tusk

În urmă cu doar câteva zile, Maria Grapini a fost surprinsă în Parlamentul european în timp ce țipa la Donald Tusk. Europarlamentarul PSD s-a aprins în timpul bilanțului Consiliului European sub mandatul lui Donald Tusk și i-a reproșat acestuia că nu și-a ținut promisiunea de a introduce România și Bulgaria în Schengen! Imediat după ce l-a luat la rost pe fostul președinte al Consiliului European, europarlamentarul PSD a emis un comunicat cu titlul „Maria Grapini, șah mat la Donald Tusk!”.

„Prima intervenție a Mariei Grapini, în plenul Parlamentului European din noua legislatură, de joi, 4 iulie, a confirmat practic faptul că promisiunea făcută alegătorilor săi este pe deplin respectată. Europarlamentarul nu și-a schimbat nici linia, nici atitudinea, nici poziția”, se arată în comunicatul Mariei Grapini despre ea însăși, în care scrie că a avut „un discurs percutant”, „o intervenție dură”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!