Life

Marian Godină, prima reacție după ce a fost ”linșat” din cauză că a comentat piesa ”Macarena” de la Erika Isac. ”Textul meu a lăsat loc de interpretări”

Marian Godină a împărțit internetu-n două după ce a comentat piesa Macarena de la Erika Isac. Ce i-au transmis internauții polițistului.
20.02.2024 | 15:20
Marian Godina prima reactie dupa ce a fost linsat din cauza ca a comentat piesa Macarena de la Erika Isac Textul meu a lasat loc de interpretari
Marian Godină a împărțit internetu-n două după ce a comentat piesa Macarena de la Erika Isac. Sursa foto: Facebook, captură Youtube
ADVERTISEMENT

Erika Isac este artista momentului. Tânără talentată a reușit să agite apele în online după ce a lansat piesa ”Macarena”. Cei care au trecut dincolo de limbajul folosit de Erika Isac au descoperit faptul că piesa este un manifest. Aproape că nu este persoană care să nu o fi comentat-o, iar Marian Godină și-a spus și el punctul de vedere.

Marian Godină a primit multe mesaje din partea femeilor după comentariile făcute în online

Erika Isac a lansat o piesă care a zguduit internetul. Artista și-a luat inima în dinți și a decis să semnaleze, prin intermediul versurilor sale o problemă importantă. Și anume, violența în rândul femeilor și nu numai.

ADVERTISEMENT

Este foarte bine cunoscut faptul că femeile reprezintă o categorie vulnerabilă. Tocmai de aceea, Erika Isac a vrut să tragă un semnal de alarmă, doar că nu toată lumea a înțeles ideea.

Cei mai superficiali au analizat ”Macarena” din punct de vedere al limbajului care este destul de dur. Din acest motiv, Erika Isac a fost pusă la zid de mulți internauți, inclusiv de persoane publice.

ADVERTISEMENT

Printre cei care și-au exprimat părerea cu privire la ”Macarena” se numără și Marian Godină. Polițistul a postat un mesaj pe Facebook care a reușit să agite apele și să împartă lumea în două tabere.

”Mie versurile mi se par puerile și mi se mai pare că se adresează unei categorii de femei vulnerabile. Din câte am observat, din păcate, sunt foarte multe în postura asta. Zic asta după ce am văzut atât de multe distribuiri și comentarii de apreciere la adresa piesei, unele venite de la femei în toată firea.”, a scris Marian Godină, acum ceva timp, pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Polițistul și-a cerut scuze, în mod public, pe Facebook, după ce a vorbit despre ”Macarena” de la Erika Isac

Postarea lui a stârnit un val de reacții venit din partea femeilor. Polițistul a primit multe mesaje din partea persoanelor care au ținut să sublinieze faptul că a greșit. Multe dintre femei au povestit episoadele de agresiune prin care au trecut în care au fost victimele persoanelor cunoscute.

”Aseară am primit mai multe mesaje în privat, de la femei. (…) Trecuseră prin experiențe de agresiune sexuală traumatizante cu bărbați pe care îi cunoșteau. Faptul că aceste femei au simțit și au ales să îmi scrie asemenea povestiri mă face să-mi dau seama că textul meu a lăsat loc de niște interpretări”, a început Marian Godină postarea.

ADVERTISEMENT

Tocmai de aceea, Marian Godină a simțit nevoia să le ceară scuze și să facă anumite precizări. Polițistul și-a dat seama că textul lui a lăsat loc de interpretări și nu asta a fost intenția sa.

Marian Godină a subliniat ideea că niciodată nu a vrut să jignească femeile sau le facă să se simtă lezate din cauza postării lui. Acesta le-a cerut scuze tuturor și speră că mesajul lui a fost înțeles așa cum trebuie.

”În niciun moment nu am vrut ca vreo femeie care a trecut prin asemenea traume să se simtă în vreun fel lezată de ce am scris eu acolo. Dacă vreo femeie s-a simțit așa, îi transmit scuzele mele.”, a scris Marian Godină pe Facebook.

ADVERTISEMENT