Life

Mariana Cojocaru a dezvăluit care sunt cele mai compatibile zodii. Pasiunea e mare între acești nativi

Mariana Cojocaru a dezvăluit care sunt cele mai compatibile zodii. Pasiunea este maximă între acești nativi și nu poate fi comparată cu nimic altceva.
11.07.2023 | 10:46
Mariana Cojocaru a dezvaluit care sunt cele mai compatibile zodii Pasiunea e mare intre acesti nativi
Mariana Cojocaru a dezvăluit care sunt cele mai compatibile zodii. Sursă foto: YouTube, Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mariana Cojocaru a dezvăluit care sunt cele mai compatibile zodii. Se pare că anumiți nativi emană o pasiune enormă. Astrologul spune că ceea ce se întâmplă între ei este dincolo de orice poate să își închipuie cineva.

Mariana Cojocaru a dezvăluit care sunt cele mai compatibile zodii

Mariana Cojocaru a prezentat cele mai compatibile zodii. Se pare că Berbecul se potrivește cu doi nativi. Este vorba despre Leu și despre Săgetător. Sunt zodii de foc, iar atracția dintre ei întrece orice fel de așteptare.

ADVERTISEMENT

„Berbecul se potrivește cu Leul, două zodii de foc. Este mai mult decât o pasiune clasică, pentru că discutăm despre planete în exaltare. Planetele în exaltare țin mai mult decât o compatibilitate clasică. Sigur, are și o energie profundă. 

Și cu Săgetătorul se înțelege bine. Au o energie răvășitoare. Când se întâlnesc dărâmă munții. Pasiunea lor este dincolo de ceea ce putem să ne închipuim noi. Au un limbaj al lor.”, spune astrologul.

ADVERTISEMENT

Alte două zodii compatibile sunt Scorpionul cu Vărsătorul. Și acești nativi, reușesc să aibă o atracție ieșită din comun. Este una intensă, greu de perceput ori de înțeles pentru alte persoane.

Mariana Cojocaru, depsre atracția dintre Scorpion și Vărsător

„Există o atracție dincolo de ceea ce putem să percepem. În Scorpion există un Uranus în exaltare, planeta Vărsătorului.”, a mai adăugat Mariana Cojocaru, la Prima Tv.

ADVERTISEMENT

În ceea ce îi privește pe nativii din zodia Taur și Gemeni, Mariana Cojocaru spune că aceștia sunt impresionați de anumite zone ale corpului. Astfel, în cazul Taurului este vorba despre gât, iar la Gemeni, punctele sensibile sunt mâinile și umerii. Acești nativi sunt atrași de inele de pe mâini, dar și de o piele hidratată.

Racul pe de altă parte este atras de persoane mai în vârstă. Vor să regăsească spiritul matern. Totodată, zona decolteului este cea mai tentantă pentru el, precizează Mariana Cojocaru. În cazul Leilor, dincolo de atracția pentru Berbeci, aceștia sunt atenți la părul unei persoane, dar și la ochi, care trebuie să fie de pisică.

ADVERTISEMENT

O zodie mai pretențioasă este Fecioara. Acești nativi sunt ipohondri, drept urmare, vor pune preț pe igienă, dar și pe aspectul anumitor părți ale corpului. Printre acestea se numără încheietura mâinilor și chiar și picioarele.

Fecioara, obsedată de igienă

„Fecioara trebuie să țină foarte mult la igienă. Ea în general este ipohondră. Fiind așa, ea va avea grijă din cap până în picioare și cum arată și cum mănâncă. Pielea este punctul ei forte și încheietura mâinilor, care trebuie să fie foarte fină și foarte sensibilă. Pune preț pe picioare, pe călcâie, pe unghiile de la picioare.”, precizează Mariana Cojocaru.

Balanțele sunt atrase de spate, mai exact de coloana vertebrală, în timp ce Scorpionul e ghidat de chimia care există între el și altă persoană. Săgetătorul pe de altă parte este cea mai aventurieră zodie. E atentă însă la detalii, iar zonele sensibile sunt șoldurile și coapsele.

Capricornii sunt una dintre cele mai cuminți zodii. Acești nativi sunt atrași de o persoană care poartă o ținută clasică, cât se poate de simplă. La polul opus este Vărsătorul, compatibil cu Scorpionul. Acesta vrea caută doar lucruri ieșite din comun la o persoană.

Pune preț inclusiv pe vestimentație la prima vedere. În cazul Peștilor, Mariana Cojocaru spune că zona sensibilă o reprezintă tălpile, dar și picioarele. Masajul la nivelul membrelor inferioare îi poate da peste cap pe acești nativi.

ADVERTISEMENT