Life

Mariana Cojocaru anunță zodiile care scapă de greutăți în 2023. Norocul va fi de partea lor

Mariana Cojocaru a spus care sunt zodiile ce vor scăpa de greutăți în 2023. Acești nativi au parte de o perioadă de vis, iar norocul nu lipsește nici el.
05.02.2023 | 21:06
Mariana Cojocaru anunta zodiile care scapa de greutati in 2023 Norocul va fi de partea lor
Mariana Cojocaru anunță zodiile care scapă de greutăți în 2023. Sursă foto: captură YouTube, Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Astrologul Mariana Cojocaru spună că patru zodii vor scăpa de greutăți în 2023. Berbecii, Gemenii, Fecioarele, dar și Balanțele vor avea oportunități importante în următoarele luni, de care trebuie să profite din plin.

Mariana Cojocaru anunță zodiile care scapă de greutăți în 2023

Potrivit astrologului, pentru Berbeci, 2023 aduce rezultate fabuloase, dar și pozitive, iar asta se va vedea în stilul de viață al acestor nativi.

ADVERTISEMENT

Pe plan financiar, Mariana Cojocaru anunță de asemenea, câteva reușite, iar din punct de vedere profesional, Berbecii au șansa să dea marea lovitură în 2023, însă până atunci, îi așteaptă ceva provocări, avertizează astrologul.

Din punct de vedere amoros, acești nativi nu vor avea mare succes, însă nici rău nu le va merge, iar pe planul sănătății, vor exista câteva probleme minore, care îi vor deranja, o bună parte din an.

ADVERTISEMENT

Gemenii pe de altă parte se pot considera norocoși în 2023, a spus Mariana Cojocaru, la România Tv. Totuși, începutul de an nu va fi unul ușor, astfel că acești nativi trebuie să fie atenți la Marte Retrograd care aduce niște conflicte, dar și câteva tensiuni. 

Pe de altă parte, mai târziu, Gemenii se bucură de succes pe plan profesional și pot obține rezultatele pe care le așteptau de multă vreme.

ADVERTISEMENT

Mariana Cojocaru anunță un 2023 plin de succes pentru Fecioare

Chiar dacă se anunță și obstacole în activitatea lor, în final, acești nativi rămân concentrați și reușesc să își atingă toate obiectivele propuse pentru anul 2023. Pe plan amoros, Gemenilor le merge bine și tocmai din acest motiv, restul lucrurilor par destul de ușoare pentru ei.

Pentru Fecioare, astrologul Mariana Cojocaru anunță succes, dar și mari realizări, însă nu acesta trebuie să fie neapărat planul pentru 2023.

ADVERTISEMENT

Acești nativi trebuie să fie relaxați, să dea tot ce au mai bun și să nu se gândească non stop la ce au de câștigat, pentru că doar în acest mod reușesc să bifeze reușite, pe plan profesional, dar și financiar.

Din punct de vedere amoros, Fecioarele trebuie să rămână entuziasmate în continuare și să aibă încredere în partenerul lor, având în vedere că au în jurul lor oameni care le susțin și le apreciază, mai spune Mariana Cojocaru, potrivit România Tv.

Balanțele au parte de prosperitate în 2023

Balanțele au parte de prosperitate și bucurii în 2023, adaugă astrologul. Acești nativi reușesc să se remarce prin pozitivitate lor, iar în  acest mod, vor fi cu un pas în fața tuturor.

Devin din ce în ce mai ingenioși și pozitivi, pe toate planurile, iar acest lucru atrage oportunități, dar și oamenii potriviți. Indiferent de cât de dificil pare debutul anului, 2023 este un an promițător pentru acești nativi.

Balanțele vor avea o viață cât se poate de armonioasă în următoarele luni, iar acest lucru este valabil atât pe plan financiar, cât și cel amoros, mai arată previziunile pentru 2023 făcute de astrologul Mariana Cojocaru. 

ADVERTISEMENT