Life

Mariana Moculescu o face praf pe Loredana după momentul cu Horia Moculescu de la Mamaia: “O prostie și o blasfemie”

Loredana Groza, făcută praf de Mariana Moculescu, după momentul cu Horia Moculescu de la Mamaia. Artista a fost criticată dur.
02.09.2023 | 14:12
Mariana Moculescu o face praf pe Loredana dupa momentul cu Horia Moculescu de la Mamaia O prostie si o blasfemie
Loredana Groza s-a pus în genunchi în fața lui Horia Moculescu, pe scenă. Sursa foto: Facebook, capturi YouTube/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mariana Moculescu a criticat-o dur pe Loredana Groza după momentul pe scenă cu Horia Moculescu. Fosta soție a compozitorului a pus-o la zid pe artistă pentru că s-a pus în genunchi în fața acestuia.

Mariana Moculescu, mesaj dur pentru Loredana Groza, după momentul de la Mamaia

Loredana Groza a urcat pe scenă la Festivalul de Muzică de la Mamaia, care a avut loc la finalul lunii august. Artista a susținut un recital împreună cu formația sa, dar a avut ocazia să cânte, pentru prima dată, alături de Horia Moculescu.

ADVERTISEMENT

La finalul prestației, artista a vrut să-i arate celebrului compozitor admirația pe care o are pentru el, așa că a făcut un gest la care nimeni nu se aștepta. Mai exact, cântăreața a îngenunchiat în fața sa și i-a pupat picioarele.

Mariana Moculescu, fosta soție a compozitorului, nu a trecut cu vederea acest gest al Loredanei Groza. Vedeta a criticat-o pe artistă, spunând că gestul pe care l-a făcut a fost unul cu totul nepotrivit.

ADVERTISEMENT

Fosta soție a lui Horia Moculescu a spus, cu ironie, că Loredana a avut un astfel de comportament la festival deoarece a fost recent în călătorii în India, unde a avut parte de învățături budiste.

De altfel, Mariana Moculescu a vorbit și despre începuturile carierei vedetei, despre care a spus că s-a făcut de râs pe scenele din Italia, motiv pentru care ar fi revenit în România.

ADVERTISEMENT

“…Dragă, revino-ți!, te-a învățat budismul cum să te închini unui om? Gestul tău este o prostie și o blasfemie! Închină-te lui Dumnezeu!  Prin anii ’90, această budistă se făcea de tot râsul pe scenele din Italia.

Îmi aduc aminte ce show nereușit a avut și cât de prost a cântat…practic fără niciun strop de voce…Drept urmare, s-a întors in România să facă pe vedeta de la Hollywood.  

ADVERTISEMENT

Vizionați show-ul din Italia al acestei pupăcioase și închinătoare la idoli…”, a transmis Mariana Moculescu în mediul online, notează wowbiz.ro.

Loredana Groza, mesaj emoționant pentru Horia Moculescu

Cântăreața a fost foarte fericită că a avut ocazia să urce pe scenă alături de Horia Moculescu. Loredana Groza a recunoscut că acesta este un vis care i s-a îndeplinit. La final, s-a pus în genunchi și i-a mulțumit artistului.

“Aștept de foarte mulți ani acest moment. În seara aceasta, visul meu se împlinește și nu am cuvinte să mulțumesc Universului, muzicii că pot să-l am alături de mine, pentru prima oară, pe marele, imensul artist Horia Moculescu. (…)

Este mai mult decât un guru al muzicii românești. Îți mulțumesc, Horia”, a spus Loredana Groza după recitalul pe care l-a susținut alături de marele compozitor.

ADVERTISEMENT