Life

Cine cântă la Festivalul Mamaia 2023. Programul pe zile și prețul biletelor

Ce artiști urcă pe scena de la Festivalul Mamaia 2023. Programul pentru fiecare zi și costul biletelor. Unde are loc evenimentul.
25.08.2023 | 11:10
Cine canta la Festivalul Mamaia 2023 Programul pe zile si pretul biletelor
Ce artiști urcă pe scena de la Festivalul Mamaia 2023. Programul pentru fiecare zi și costul biletelor. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Cine cântă la Festivalul Mamaia 2023 care revine în atenția oamenilor după o pauză de 11 ani. Programul pe zile și prețul biletelor pentru evenimentul de la malul Mării Negre care aniversează 60 de ani de la prima ediție.

Ce artiști urcă pe scena de la Festivalul Mamaia 2023. Programul pentru fiecare zi și costul biletelor

Ce artiști urcă pe scena de la Festivalul Mamaia 2023 care a lansat de-a lungul vremii mari șlagăre românești și stele ale muzicii ușoare autohtone. Evenimentul a avut loc pentru prima dată în anul 1963, între 25 și 29 august.

ADVERTISEMENT

Tradiția se păstrează și de această dată când vine vorba de luna în care se organizează. Mai exact, acesta are o durată de 3 zile și se va desfășura între 25 și 27 august, pe scena din Piațeta Perla din stațiunea Mamaia.

Costul biletelor este unul accesibil și pentru toate buzunarele. Cei interesați trebuie să știe că prețurile pleacă de la 7 lei și ajung până la 28 de lei. Copiii, elevii și studenții achită cel mai mic cost, iar pensionarii 14 lei.

ADVERTISEMENT

De asemenea, un bilet întreg epentru adulți este 28 lei pentru fiecare zi a Festivalului Mamaia 2023. Pe durata celor trei zile de festival vor putea fi ascultați artiști îndrăgiți din industria muzicală românească. Evenimentul este prezentat de Liana Stanciu și Aurelian Temișan.

Programul pentru fiecare zi a Festivalului Mamaia 2023

Programul pentru fiecare zi a Festivalului de muzică ușoară Mamaia 2023 a fost stabilit de organizatori. În cursul zilei de vineri, 25 august, vor urca pe scenă artiști cunoscuți, dar și unii dintre cei mai îndrăgiți actori.

ADVERTISEMENT

Concret, este vorba de Carmen Trandafir, Călin Geambașu, Xenti Runceanu și Andreea Runceanu, K1, Alexandra Ungureanu, Narcisa Suciu, Florentina Ciună, Romanița Duminică. Sunt susținute și recitaluri  de către Direcția 5 și Holograf.

De asemenea, sâmbătă, 26 august 2023, vor fi ascultaț cântăreții: Gabriel Cotabiță, Corina Chiriac, Aurelian Temișan, Dani Ionescu, Anca Florescu, Jazzy Jo, Anca Țurcașiu. Proconsul și trupa Cargo au recitaluri.

ADVERTISEMENT

Ultima zi de festival, duminică, 27 august 2023, este dedicată artiștilor Miki ex-Kpital, Silvia Dumitrescu, Cristina Vasiu, Călin Goia, Sergiu Cioiu, Gabriela Atanasov, Betty Iordăchescu, Hara, Vlad Nicolici. Recitaluri – Voltaj, Loredana și Banda Agurida.

Orchestra Festivalului de Muzică Ușoară Mamaia, dirijată de Daniel Jinga, va susține un moment special. În altă ordine de idei, organizatorii Festivalului Mamaia 2023 anunță că programul ediției aniversare poate suferi unele modificări

ADVERTISEMENT
Tags:
"Şi-au ales locul, nu s-au dus la întâmplare". Două fete de 15 ani au murit după ce s-ar fi aruncat de pe un turn, în Hunedoara. Una dintre ele ar fi lăsat un bilet de adio
Recordul lui Leo Messi e istorie! S-a semnat cel mai mare contract din...
Recordul lui Leo Messi e istorie! S-a semnat cel mai mare contract din lumea sportului
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Cât de frumoasă este fosta soţie a fiului lui Ion Ţiriac. Mama singurilor...
Cât de frumoasă este fosta soţie a fiului lui Ion Ţiriac. Mama singurilor nepoţi ai miliardarului arată răvăşitor la 41 de ani
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în...
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în vigoare noua directivă a Comisiei Europene
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca...
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca nu este casatorit, dar in 2013, din senin o tanara spunea ca ii este fiica si ca vrea sa faca test de paternitate. Ce s-a aflat acum despre ea
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Loredana Groza , de la patru chifle pe zi la milioane de euro
Loredana Groza , de la patru chifle pe zi la milioane de euro
Este bomba momentului în fotbal! Gigi Becali nu se dezminte
Este bomba momentului în fotbal! Gigi Becali nu se dezminte
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„Am spart gheața! România merită în Schengen”. Austria acceptă ridicarea granițelor aeriene pentru...
„Am spart gheața! România merită în Schengen”. Austria acceptă ridicarea granițelor aeriene pentru România, cu câteva condiții
O monedă românească valorează cât o garsonieră. Cine o are în casă poate...
O monedă românească valorează cât o garsonieră. Cine o are în casă poate spune că l-a lovit norocul
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română