Fotbal intern

ULUITOR! Marica a stîrnit FURIA lui Berlusconi! Motivul, o FEMEIE!

* Fostul atacant al naţionalei a rămas fără echipă, însă „marchează” în continuare des, „rezerva sa de cadre” părînd inepuizabilă...
04.09.2016 | 14:45
ULUITOR Marica a stirnit FURIA lui Berlusconi Motivul o FEMEIE
ADVERTISEMENT

* Fostul atacant al naţionalei a rămas fără echipă, însă „marchează” în continuare des, „rezerva sa de cadre” părînd inepuizabilă

Şomer după despărţirea de Steaua, echipă care ar fi trebuit să-i relanseze cariera şi să-l trimită la Euro, Ciprian Marica nu duce lipsă de activitate. Pe lîngă ieşirile în care se afişează alături de iubita sa oficială, frumoasa studentă la medicină Ioana Marcu, Ciprian şi-a tras „rezervă de cadre” celebră.

ADVERTISEMENT

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU IMAGINI BOMBA CU FOCOSA BRUNETA

Cea cu care se iubeşte în secret atacantul este nimeni alta decît fosta amantă a fostului premier italian Silvio Berlusconi, pe care, culmea, o cheamă tot Ioana! Ioana Vişan este noua cucerire a fotbalistului, care adoră să-şi răsfeţe iubitele prin cele mai luxoase locaţii din Capitală. Şi pentru că este un domn, (fostul ?) fotbalist s-a oferit recent să-i ofere Ioanei, hai să-i zicem „numărul 2”, o aniversare a zilei de naştere aşa cum a visat aceasta. Într-un cerc restrîns de prieteni, departe de blitzurile paparazzilor şi lumina reflectoarelor, Ioana 2 s-a bucurat de ziua ei alături de (şi cu banii lui) Ciprian Marica.

Joc (periculos) la dublu

Ciprian şi Ioana 2 sînt chiar vecini, ambii locuind undeva prin nordul Capitalei, ceea ce înlesneşte întîlnirile amoroase secretoase, fără ca titulara Ioana 1 a lui Marica să afle, mai ales că el locuieşte singur, fără a putea fi prins în fapt de iubita oficială, cu care se afişează la ieşirile mondene sau pe site-urile de socializare. Conform surselor FANATIK, Marica este extrem de strict în privinţa întîlnirilor pe care le are cu noua sa „rezervă”. Ioana Vişan este şi ea la fel de misterioasă, spunîndu-le prietenilor că ar avea o relaţie cu un fotbalist, fără a-i dezvălui, însă, numele. Numai că „omisiunea”, ca să nu-i spunem brutal „minciună”, are picioare scurte, cu toţii ştiu că cel din aşternuturi este Ciprian Marica.

ADVERTISEMENT

„Românca lui Berlusconi”

Tînăra şatenă n-a fost doar o pasăre de noapte în patul lui Berlusconi. S-a iubit cu politicianul italian timp de 4 ani. Perioadă în care a primit o mulţime de cadouri, pe care ea le numea „atenţii din partea unui domn generos”. Deşi a negat tot timpul că ar fi avut relaţii intime cu don Silvio, presa italiană a numit-o pe Ioana „românca lui Berlusconi”, iar fum fără foc nu iese niciodată. „L-am cunoscut la teatru, este o persoana foarte deschisă şi foarte simpatică. După teatru am fost invitată la o cină normală şi foarte elegantă, care a avut loc într-una din casele lui. Nu găsesc cuvinte pentru a-l descrie, este o persoană deosebită, specială. Se uită la filme italiene, ascultă muzică napoletană şi cîntă foarte bine melodii în limba franceză”, îl descria pe Silvio Berlusconi actuala amantă a fostului stelist Ciprian Marica.

Don Juan Ciprian

Ciprian Marica a trăit multe poveşti de dragoste cu domnişoare din showbiz-ul românesc, oscilînd între prezentatoare TV şi fotomodele. Gina Pistol, Doriana (fotomodel), Denisa Tănase (fotomodel), Ilinca Vandici (prezentatoare TV), Laura Teodoru (prezentatoare ştiri sportive) şi Diana Munteanu sînt doar o parte dintre domnişoarele care i-au trecut prin pat fostului jucător al Stelei. Deşi are o relaţie oficială cu Ioana Marcu, Don Juan Ciprian îşi trece pe listă în continuare domnişoare la categoria „marcat”. Una dintre cele mai impresionante „capturi” din ultima perioadă este Soria Docuz, fosta soţie a lui Robert Negoiţă, primarul Sectorului 3 şi fratele patronului lui Dinamo, club la care s-a format Ciprian ca fotbalist.

ADVERTISEMENT

31 de ani împlineşte Ciprian Marica pe 2 octombrie

„Nu găsesc cuvinte pentru a-l descrie, este o persoană deosebită, specială, foarte deschisă şi foarte simpatică. Se uită la filme italiene, ascultă muzică napoletană şi cîntă foarte bine melodii în limba franceză” (Ioana Vişan despre fostul iubit, Silvio Berlusconi)

Cât costă o plăcintă tradiţională la Târgul de Crăciun din Capitală
Cât costă o plăcintă tradiţională la Târgul de Crăciun din Capitală
Un singur club din SuperLigă nu a publicat un mesaj de Ziua Națională
Un singur club din SuperLigă nu a publicat un mesaj de Ziua Națională
Detaliul neștiut despre Patrick Mouratoglou: „Am aflat asta când eram în Franța”
Detaliul neștiut despre Patrick Mouratoglou: „Am aflat asta când eram în Franța”
Gestul fostului soţ al Ronei Hartner pentru fiica lui, cu care nu ţinea...
Gestul fostului soţ al Ronei Hartner pentru fiica lui, cu care nu ţinea legătura, în ziua în care Rona Hartner a fost îngropată!
Victoria lui Putin pare posibilă pentru prima dată de când a declanșat războiul...
Victoria lui Putin pare posibilă pentru prima dată de când a declanșat războiul în Ucraina
Cu ce e îmbrăcată Rona Hartner? Artista a lăsat indicații clare despre ținuta...
Cu ce e îmbrăcată Rona Hartner? Artista a lăsat indicații clare despre ținuta cu care voia să fie îngropată
FINAL politic pentru FIREA?! Pandele aruncă bomba: La sfârșitul lui decembrie...
FINAL politic pentru FIREA?! Pandele aruncă bomba: La sfârșitul lui decembrie...
Insula subestimată a Greciei, vizitată de Julia Roberts și Tom Hanks
Insula subestimată a Greciei, vizitată de Julia Roberts și Tom Hanks
Anamaria Prodan nu se mai ascunde. Adevărul despre noul iubit: „Mă susține, este...
Anamaria Prodan nu se mai ascunde. Adevărul despre noul iubit: „Mă susține, este fericit pentru mine și eu sunt fericită că am alături un bărbat în adevăratul sens al cuvântului”
Ce s-a întâmplat la înmormântarea Ronei Hartner. Fiica artistei nu a rezistat la...
Ce s-a întâmplat la înmormântarea Ronei Hartner. Fiica artistei nu a rezistat la toată slujba. FOTO
Tudor Chirilă a răbufnit de 1 decembrie: „Defilarea e pentru hoți, ei sunt...
Tudor Chirilă a răbufnit de 1 decembrie: „Defilarea e pentru hoți, ei sunt uniți”
Rona Hartner a fost înmormântată. Sora artistei, acuzații dure la adresa lui Rocco...
Rona Hartner a fost înmormântată. Sora artistei, acuzații dure la adresa lui Rocco Sedano: „Scopul lui este să o îndepărteze de familie!”
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa...
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa și America!