Life

Marina Almășan poftește la friptura de miel! E vegetariană tot anul, dar de Paște nu rezistă tentației! Avem rețeta

Deși e vegetariană, Marina Almășan mai gustă din carnea de miel, de Paște. O consumă cu salată și ne-a dat și rețeta pentru preparatul minune.
12.04.2023 | 10:00
Marina Almasan pofteste la friptura de miel E vegetariana tot anul dar de Paste nu rezista tentatiei Avem reteta
Rețeta Marinei Almășan. Fotomontaj/Fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Marina Almășan are grijă de silueta ei. De ceva vreme, prezentatoarea a renunțat la carne, pe care o consumă doar la ocazii speciale. De Paște, spre exemplu, vedeta nu se poate abține să nu guste din preparatele tradiționale. Și cu toate că este vegetariană, Marina Almășan mănâncă cu poftă un anumit preparat care se consumă de Sărbătorile Pascale. În plus, vă dezvăluim și care este rețeta Marinei Almășan care nu lipsește de pe masa de Paște.

Care este “plăcerea vinovată” a Marinei Almășan: “Chiar dacă sunt vegetariană, de Paște abdic puțin de la reguli și savurez o coastă de miel”

Printre preparatele tradiționale care se servesc de Paște, Marina Almășan nu spune “nu” cărnii de miel. Iar friptura din coaste de miel este marea slăbiciune a vedetei TV.

ADVERTISEMENT

“Pe masa de Paște nu-mi lipsește niciodată tot ceea ce trebuie să fie pe o masă de Paște. Unele le fac eu, dar majoritatea le primesc de la cei apropiați care au dezvoltat o întreagă industrie în a face cozonaci, pască, în a vopsi ouă și atunci de ce să nu profit? Eu sunt o mâncăcioasă într-un permanent război cu mine însumi, ca să nu mă manifest ca atare.

Nu am produse tradiționale de Paște care să nu îmi placă. Dimpotrivă, sunt o mare iubitoare de carne de miel. Chiar dacă sunt vegetariană, de Paște abdic puțin de la regulile stricte pe care mi le fixez în rest și mai iau câte o coastă de miel și o savurez”, a spus Marina Almășan pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Care este rețeta de salată a vedetei TV Marina Almășan care nu lipsește de pe masa de Paște

Chiar dacă mai mănâncă puțină carne la ocazii speciale, Marina Almășan are grijă să nu exagereze. De cele mai multe ori consumă preparate din legume. De pe masa de Paște nu lipsește o salată-minune, pe care prezentatoare o prepară cu drag în fiecare an. FANATIK vă spune care este rețeta Marinei Almășan, cu care încântă invitații.
Este o salată vinegretă, foarte simplu de realizat.

“Această salată nu este neapărat tradițională de Paște, dar de pe masa mea nu lipsește niciodată. În plus, musafirii se dau în vânt după ea!”, a declarat Marina Almășan pentru FANATIK

ADVERTISEMENT

Ingredientele pentru rețeta de salată Marinei Almășan sunt următoarele:

* Cartofi fierți – 3 bucăți
* Morcovi fierți – 2 bucăți
* Varză murată – 200 grame
* Castraveți murați – 3 bucăți
* Sfeclă fiartă- 2 bucăți
* Ceapă verde – o legătură
* Ulei – 3 linguri
* Mazăre fiartă – 5 linguri
* Sare și piper – după gust

Cum se prepară faimoasa salată a Marinei Almășan

Rețeta de salată care nu lipsește de pe masa de Paște a Mărinei Almășan este foarte simplu de preparat. După ce am făcut rost de ingrediente, trecem la amestec.

ADVERTISEMENT

Cartofii, morcovii și mazărea trebuie fierte înainte. Cât despre celelalte ingrediente, important este să aveți grijă cum le alegeți și să fie proaspete. Cartofii, morcovii, sfeclele și castraveții murați se taie cubulețe. Se toacă varza murată și ceapa verde, apoi într-un bol se amestecă toate ingredientele.

Se adaugă uleiul, sarea și piperul, iar salata e gata. Se servește într-un vas, iar deasupra se poate pune puțină verdeață tocată. Pe noi ne-a cucerit! O salată care poate însoți cu succes alte preparate pe masa tradițională de Paște. Simplu, dar gustos! Aceasta este rețeta pentru salata minune marca Marina Almășan. Poftă bună!

ADVERTISEMENT