Life

Marinescu de la Puterea dragostei s-a dezbrăcat în fața Deliei. Până unde au putut ajunge cei doi în camera roșie

20.11.2020 | 11:49
Marinescu de la Puterea dragostei sa dezbracat in fata Deliei Pana unde au putut ajunge cei doi in camera rosie
Marinescu și Delia, înflăcărați la Puterea dragostei. Foto: captură Kanal D
ADVERTISEMENT

Cristi Marinescu și Delia de la Puterea dragostei au protagonizat una din cele mai intime scene din sezonul trei al reality-show-ului de la Kanal D, care ieri a împlinit doi anișori.

Cei doi și-au dat frâu liber sentimentelor în camera roșie, acolo unde fetele se întâlnesc cu băieții pentru a se cunoaște mai bine. Marinescu a ajuns la bustul gol, iar scenele cu cei doi nu au fost tocmai pe gustul celorlalți concurenți.

ADVERTISEMENT

Delia s-a scuzat spunând că totul a fost o glumă, în timp ce alții au acuzat-o că nu mai știe ce să facă pentru a ieși în evidență. Au fost și persoane care i-au felicitat pentru că au făcut ce au simțit.

Marinescu și Delia de la Puterea dragostei, scene intime în camera roșie

Cristi a dansat și a cântat în camera roșie cu Delia, iar la un moment dat și-a dat jos lavaliera pentru ca cei din casă să nu audă ce discută.

ADVERTISEMENT

Nu au putut fi date toate imaginile pe post, însă din imagini se vede clar că Delia este topită după Marinescu, pentru că îl atingea și îl privea cu multă ardoare.

După cum spuneam mai sus, scenele dintre cei doi nu au fost tocmai pe placul celor din casă, căci mulți suspectează că este doar o strategie a Deliei.

ADVERTISEMENT

„Nu avem nicio relație”

Marinescu a spus că a făcut ce a simțit în momentul în care a plecat din camera roșie, văzând că Delia este atacată din toate părțile de fetele și de băieții din casă.

„Eu și Delia nu avem nicio relație, nu avem nicio obligație să dăm explicații. Dacă asta am vrut să facem… Dacă aveam o relație cu Aya nu făceam treaba asta”, i-a spus Marinescu lui George, cel mai vocal dintre critici.

ADVERTISEMENT

„Am vrut să îți demonstrez că nici tu nu ești ăla sfânt”, a vrut să scoată în evidență George.

„Ce legătură are dansul pe care l-am făcut cu Marinescu cu caracterul meu?”, l-a întrebat Delia pe George. Băiatul a spus că nu îl interesează viața ei, doar că ea a intrat în casă fără ca restul concurenților să știe trecutul ei.

 

ADVERTISEMENT