Life

Cum a reacționat Marinescu de la Puterea Dragostei atunci când și-a revăzut fosta iubită: “Te-ai dus, gata”

Cum a reacționat Marinescu de la Puterea Dragostei atunci când a revăzut-o în platou pe Maria, fosta lui iubită. Tânărul nu se aștepta la această reîntâlnire.
12.01.2022 | 22:30
Cum a reactionat Marinescu de la Puterea Dragostei atunci cand sia revazut fosta iubita Teai dus gata
Cum a reacționat Marinescu de la Puterea Dragostei atunci când și-a revăzut fosta iubită. Sursa foto: Capturi YouTube
ADVERTISEMENT

Marinescu de la Puterea Dragostei a făcut un gest neașteptat atunci când a reîntâlnit-o pe Maria, fosta iubită, în emisiunea de la Kanal D.

Fostul concurent nu s-a așteptat la această revedere, iar reacția sa a fost una care i-a amuzat pe ceilalți. Privirea lui Marinescu s-a schimbat total atunci când a văzut-o pe tânără în platoul show-ului matrimonial.

ADVERTISEMENT

Ceilalți concurenți au început să facă glume pe seama fostului câștigător al emisiunii.

Cum a reacționat Marinescu de la Puterea Dragostei atunci când a revăzut-o pe Maria, fosta iubită

Marinescu a avut o reacție neașteptată la Puterea Dragostei atunci când a văzut-o pe Maria, fosta lui iubită, în platou. Tânărul s-a aruncat de pe canapea, iar ceilalți concurenți s-au amuzat și au început să facă glume.

“A venit șefa ta, te-ai dus, gata! Vino aici, Marie, să râdem de el! Ce relație aveți voi doi, mah?”, a spus unul dintre băieți, amuzat de reacția lui Marinescu.

ADVERTISEMENT

“Am emoții ca și când aș fi prima dată în casă…Daca vrei, putem merge în grădină, să vorbim!”, i-a spus Maria lui Gelu, la Puterea Dragostei.

Apariția Mariei a fost ceva de-a dreptul neașteptat pentru Marinescu. Tânăra l-a pupat pe obraz pe fostul partener, ca între doi amici.

ADVERTISEMENT

Maria a recunoscut că a venit, din nou, în casa dragostei pentru Gelu, pe care îl plăcea și în sezonul trei, și nu pentru Marinescu.

“Eu eram îndrăgostită de Gelu din sezonul 3, nu vin eu după tine…”, a mai spus Maria.

Mai mult, concurenta l-a fugărit pe Gelu până la baie. La un moment dat, tânărul a început să urle, spunând că nu-i plac blondele.

ADVERTISEMENT

Maria a făcut dezvăluiri despre despărțirea de Marinescu

Maria și Cristi Marinescu s-au despărțit în urmă cu câteva luni, iar blondina a făcut câteva dezvăluiri despre acest subiect.

Tânăra a realizat că relația dintre ea și câștigătorul sezonului trei era una toxică și că aveau percepții diferite despre viață.

Fostului partener nu îi plăcea să i se impună anumite limite, lucru care a dus la ruptura iremediabilă dintre ei.

“Eu am fost construită diferit. El este mai libertin. Nu-i convine când i se pun anumite bariere. Lucrurile care erau anumite bariere pentru el, pentru mine erau normale.”, spunea Maria în octombrie, la Wownews,

Nici faptul că tânărul vorbea cu alte fete pe rețelele de socializare nu a fost tocmai pe placul Mariei, astfel că despărțirea a fost cea mai potrivită soluție.

ADVERTISEMENT