Sport

Marius Croitoru nu ține de scaun: ”Ai rezultate, stai, n-ai rezultate, nu stai”

La conferința de presă premergătoare partidei cu Sepsi, Marius Croitoru, antrenorul lui FCU Craiova, a declarat că nu va ține de scaun dacă echipa nu va obține, rapid, rezultate.
29.08.2022 | 19:36
Marius Croitoru nu tine de scaun Ai rezultate stai nai rezultate nu stai
Marius Croitoru spune că nu va ține de scaun în cazul în care echipa sa, FCU Craiova, nu va obține rezultate pozitive. Foto: INQUAM Photos/ Stefan_Constantin
ADVERTISEMENT

FCU Craiova a adunat șapte puncte în acest debut de campionat. O zestre care nu-l mulțumește pe Marius Croitoru, obiectivul echipei fiind prezența în play-off.

”Antrenorul trăiește din rezultate”, spune Marius Croitoru înaintea meciului FC U Craiova – Sepsi

Lucru pe care antrenorul oltenilor l-a reiterat cu prilejul conferinței de presă premergătoare partidei cu Sepsi, care se va disputa marți, de la ora 19:15. Menționând și faptul că, în cazul în care echipa nu va aduna puncte, nu exclude ideea de a părăsi banca tehnică a „alb-albaștrilor”.

ADVERTISEMENT

În ultima rundă, la Arad, FCU Craiova a avut prestații diametral opuse în cele două reprize. În primele 45 de minute echipa a dezamăgit, iar UTA s-a desprins la două goluri. Astfel că, în pofida revirimentului de după pauză, oltenii au cedat cu 1-2.

”Prima repriză cu UTAa fost cea mai slabă de când sunt eu la Craiova. Am făcut o repriză secundă mai bună, dar n-a fost de ajuns pentru a câștiga puncte.

ADVERTISEMENT

Trebuie să schimbăm randamentul în fața porții, trebuie să avem mai mult sânge rece și să fim mai exacți. Aceste lucruri fac diferența”, a spus Croitoru.

Tehnicianul pune acum presiune pe jucători. Și spune că în jocul cu Sepsi echipa sa este obligată să câștige. Mai mult, a lăsat să se înțeleagă că în cazul în care rezultatele vor întârzia, și-ar asuma o despărțire de FCU Craiova.

ADVERTISEMENT

”Presiune e peste tot, și la Botoșani, și la FCU Craiova, la toate echipele. Mie-mi place presiunea asta. Când n-ai rezultate, atunci se dezechilibrează lucrurile.

Antrenorul se schimbă oriunde nu există rezultate, și la echipe de play-out, și la echipe de play-off. În rest, e spectacol, pentru presă, pentru cei care citesc, pentru cei din afara fenomenului. 

ADVERTISEMENT

Pentru un antrenor e simplu. Ai rezultate, stai, n-ai rezultate, nu stai. Asta se aplică și pentru jucători. Eu nu pot să stău să văd că n-am rezultate, că n-adun puncte, să stau doar de drag pe un scaun, pentru că nu mă mulțumește în primul rând pe mine asta.

Nu o să stau niciodată în viața mea unde lucrurile nu sunt OK”, a precizat Croitoru.

ADVERTISEMENT