Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Marius Măldărășanu dezvăluie când va fi pregătit să antreneze Rapidul. „Sunt sincer acum. Asta mi-aș dori” Video exclusiv

Marius Măldărășanu a dezvăluit în emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI când va fi pregătit să antreneze Rapidul.
08.03.2023 | 16:32
Marius Maldarasanu dezvaluie cand va fi pregatit sa antreneze Rapidul Sunt sincer acum Asta mias dori Video exclusiv
Marius Măldărășanu dezvăluie când va fi pregătit să antreneze Rapidul. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Antrenorul lui Hermannstadt a dezvăluit în emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că visează ca într-o zi să antreneze echipa lui de suflet.

Marius Măldărășanu dezvăluie când va fi pregătit să antreneze Rapidul

Marius Măldărășanu a vorbit în emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI despre posibilitatea ca în viitor să fie antrenorul Rapidului.

ADVERTISEMENT

„Mi s-a mai pus întrebarea asta. E vorba de timing. Mi-aș dori să antrenez toate echipele la care am jucat. Mă refer la Rapid, Petrolul și Brașov. Să le antrenez cândva.

La Rapid am jucat zece ani, am luat nouă trofee. Cândva mi-aș dori să antrenez Rapidul, dar acum nu aș fi pregătit. Și nu profesional, ci mental! E o presiune, se vrea campionatul. Cred că mi-ar mai trebui un an de zile, așa simt”, a spus Marius Măldărășanu.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

„Mi-ar mai trebui ceva timp să antrenez Rapidul!”

Marius Măldărășanu a continuat și a explicat că din punct de vedere mental crede că mai are nevoie de timp pentru a pregăti o formație de talia Rapidului: „Profesional nu-mi fac probleme, dar, din punct de vedere mental, probabil mi-ar mai trebui ceva timp.

Eu îi doresc lui Adi Mutu tot binele din lume, a făcut o treabă bună acolo, chiar dacă au pierdut cu noi și cu Craiova. Avem mult de muncă și eu și el!”, a mai spus Marius Măldărășanu, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

De-a lungul timpului, Marius Măldărășanu a mai fost antrenorul Astrei Giurgiu și lui Metaloglobus, iar ca jucător acesta a evoluat pentru FC Brașov, Rapid București, Beșiktaș Istanbul și Petrolul Ploiești, având și 8 prezențe în naționala României, fără să înscrie vreun gol.

Cu Marius Măldărășanu pe banca tehnică, FC Hermannstadt a reușit să o învingă în deplasare pe Rapid, scor 1-0, unicul gol al meciului fiind înscris de către Silviu Balaure, în minutul 32.

Nu uita! Poți urmări emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI în fiecare luni, marți și vineri, începând de la ora 10:30. O poți viziona prin intermediul rețelelor noastre de socializare: site-ul FANATIKcanalul de YouTube FANATIK, pagina de facebook Horia Ivanovici Oficialpagina de Facebook FANATIK și conturile FANATIK de pe Tik-Tok și Twitch.