Sport

Marius Șumudică, devastat după ce a ratat Rapidul: „Mama lui plângea”

Marius Șumudică a reacționat rău când a aflat că noul antrenor al Rapidului este Cristiano Bergodi. Până și mama tehnicianului a fost afectată.
09.07.2023 | 20:22
Marius Sumudica devastat dupa ce a ratat Rapidul Mama lui plangea
Marius Șumudică, devastat după ce a ratat Rapidul: „Mama lui plângea”. Foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Duminică, 9 iulie, Rapid a anunțat că înlocuitorul lui Adrian Mutu pe banca tehnică va fi Cristiano Bergodi. În momentul în care a aflat această veste, Marius Șumudică a izbucnit în plâns. Același lucru l-a făcut și mama tehnicianului în vârstă de 52 de ani.

Marius Șumudică a izbucnit în plâns când a aflat că Bergodi e antrenorul Rapidului. Reacție emoționantă și a mamei sale

Gheorghe Răducan, cunoscul sub numele de „Gigi Corsicanu”, unul dintre liderii suporterilor Rapidului, a dezvăluit că Marius Șumudică nu a primit deloc vestea că Bergodi e noul antrenor al alb-vișiniilor. Și mulți alți fani giuleșteni îl contestă pe italian.

ADVERTISEMENT

„Am băut o cafea cu el (n.r.- Șumudică) astăzi. Mama lui îl suna, plângea, el era foarte afectat că nu a ajuns să antreneze Rapidul. A fost contactat de multe echipe. Știți povestea cu FCSB, nici eu nu pot să-i comand lui Șumudică”, a spus Gheorghe Răducan, conform digisport.ro.

În cadrul emisiunii în care Gheorghe Rădăucan a dezvăluit cum a reacționat Șumudică în momentul în care Bergodi a aflat că italianul este oficial înlocuitorul lui Mutu, a intervenit telefonic și tehnicianul în vârstă de 52 de ani.

ADVERTISEMENT

„Când am văzut-o pe mama că plânge lângă mine, și rar mi-a fost dat să o văd așa, doar cand a murit bunica mea, mama ei, Dumnezeu s o ierte. Nimic nu m-a miscat vreodată mai tare.

Când am văzut-o azi că am început să plângă, vă dau cuvântul că m-am ridicat și m-am plimbat două ore pe străzi”, a declarat Marius Șumudică, conform aceleiași surse.

ADVERTISEMENT

Bergodi semnează luni contractul cu Rapid

Giuleștenii au bătut deja palma cu Bergodi, care va semna contractul luni, 10 iulie, atunci când tehnicianul va ajunge la București din Italia. Dan Șucu a explicat motivul pentru care l-a preferat pe Bergodi lui Șumudică.

„Mâine (n.r.- luni), îl așteptăm pe domnul Bergodi să parafeze contractul cu Rapid și să îi dăm drumul la treabă. Ne-a plăcut tuturor celor din club stilul ofensiv jucat de echipele antrenate de dânsul.

ADVERTISEMENT

Și nu numai! I-am apreciat atitudinea echilibrată, dar și discursul elegant și competent. Este un sentiment de încredere și seriozitate pe care îl transmite, sentiment de care o echipă are mare nevoie”, a transmis Dan Șucu.

ADVERTISEMENT