Sport

Fanii Rapidului i-au făcut „primirea” lui Cristiano Bergodi: „Nu îi dau mai mult de 10 etape” / „Felicitări pentru alegere”

Fanii Rapidului au reacționat după numirea oficială a lui Cristiano Bergodi în postura de antrenor principal. Italianul îl va înlocui pe Adrian Mutu.
09.07.2023 | 19:34
Fanii Rapidului iau facut primirea lui Cristiano Bergodi Nu ii dau mai mult de 10 etape  Felicitari pentru alegere
Fanii Rapidului au reacționat după numirea oficială a lui Cristiano Bergodi. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Fanii Rapidului au luat cu asalt postarea cu anunțul oficial al noului antrenor, după plecarea lui Adrian Mutu. Așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate, Cristiano Bergodi va prelua banca giuleștenilor. Suporterii „alb-vișiniilor” l-ar fi vrut pe Marius Șumudică.

Fanii au reacționat după numirea oficială a lui Cristiano Bergodi: „Nu mai țin cu Rapid”

Plecarea lui Adrian Mutu la Neftchi Baku a stârnit un val de controverse la Rapid. Galeria „alb-vișinie” a dorit cu insistență ca Marius Șumudică să revină la Rapid, însă președintele Daniel Niculae, alături de patronii Dan Șucu și Victor Angelescu, l-au preferat pe Cristiano Bergodi.

ADVERTISEMENT

Anunțul oficial al mutării a fost făcut public de Rapid în cursul zilei de duminică, 9 iulie. Fanii giuleștenilor au reacționat în secțiunea de comentarii, iar părerile au fost împărțite. Mai mulți suporteri sunt convinși că Bergodi nu va avea rezultate.

Succes la play out, să nu va duceți în «B»”, „Șucule, nu știi în ce te-au băgat ăștia doi care te flanchează (n.r- Angelescu și Niculae)”, „Nu mai țin cu Rapid”, „Vă aștept în maximum două luni cu anunțul demiteri elegantului domn Bergodi”.

ADVERTISEMENT

„Pune cineva pariu că în decembrie e out?”, „Nu că nu ar fi un bun antrenor, dar după câteva eșecuri nu face față presiuni și pleacă singur”, au fost câteva dintre comentariile fanilor Rapidului.

Totodată, suporterii și-au exprimat dorința de a-l revedea pe Marius Șumudică la Rapid. „Sumudică avea personalitate și de asta nu a fost ales. Să vedem ce face Bergodi ăsta, dar mare brânză nu cred”, „Șumudică, Marius Șumudică! A semnat italianul, a început Jihadul”, „În maximum 5 etape va pleca în vacanță, alături de Daniel Niculae”, „Păcat! Cu Bergodi nu o să te bați niciodată la campionat!”, au mai scris fanii rapidiști.

ADVERTISEMENT

Au existat și păreri în favoarea lui Cristiano Bergodi: „Mai sunt oameni la Rapid care mai și gândesc”

Cristiano Bergodi va semna luni contractul cu Rapid și va începe pregătirile pentru partida cu Sepsi, vineri, 14 iulie, de la ora 21:30. Va fi cel de-al treilea mandat al italianului pe banca „alb-vișiniilor”. În prima parte la Rapid, Bergodi a câștigat alături de giuleșteni Supercupa României.

„Felicitări! Mai sunt oameni la Rapid care mai și gândesc”, „Felicitări pentru alegere! Domnul Șucu a arătat încă o dată că este un om echilibrat și realist. A ales seriozitatea și prestanța în locul circului!”, „Felicitări conducerii”.

ADVERTISEMENT

E o alegere asumată. Nu suporterii sunt responsabili cu alegerea antrenorului. Hai Rapid!”, „Felicitări pentru alegere! Cu Șumudică ne făceam de tot râsul!”, „Felicitări pentru alegere! Pentru circari și pariori există FCSB”, a comentat fanii Rapidului.

„Ne-am saturat de circ și cancan!”, „Din păcate, Șumi plătește pentru ieșirile din trecut. Una peste alta, bun venit la noi unui antrenor și unui om echilibrat, cu bun simț si cu un joc modern și ofensiv”, „Felicitări clubului pentru numirea noului antrenor! Succes. Victoriile vor aduce liniște”, au mai scris fanii.

ADVERTISEMENT