Fotbal intern

Marius Șumudică, după transferul lui Belu la FCSB. “Există o vorbă: Bucureştiul fură fraierii!”

20.03.2019 | 08:40
Marius Sumudica dupa transferul lui Belu la FCSB Exista o vorba Bucurestiul fura fraierii

Claudiu Belu a fost transferat de Gigi Becali la FCSB, acolo unde va încasa un salariu lunar în valoare de 10.000 de euro, iar Marius Șumudică, fostul antrenor al Astrei Giurgiu, a reacționat după ce fundașul în vârstă de 25 de ani a semnat contractul cu vicecampioanba României.

Marius Șumudică, după transferul lui Belu la FCSB

Claudiu Belu este cunoscut în lumea fotbalului românesc ca fiind un jucător care are un stil de vaiță neconformist, lucru care l-a făcut și pe Gigi Becali să îl taxeze în momentul în care a anunțat transferul. Marius Șumudică, antrenor care l-a avut pe noul fundaș al FCSB-ului elev la Astra Giurgiu, i-a transmis și un mesaj fotbalistului.

Asta este treaba dânsului (n.r. – Gigi Becali), el știe cel mai bine. Știu că el detestă oamenii care fumează, care beau, iar eu, cât am fost antrenor și jucător la Rapid, am învăţat că există o vorbă și trebuie să fii atent la ea: ‘Bucureștiul fură fraierii’, a spus Marius Şumudică, conform digisport.ro.

Duelul dintre Claudiu Belu și Florin Tănase în Astra – FCSB

Marius Șumudică știe ce probleme are Claudiu Belu

Deși l-a taxat pe Claudiu Belu, Marius Șumudică a avut și cuvinte de laudă la adresa fotbalistului. Acesta susține că fundașul în vârstă de 25 de ani este foarte bun pe faza ofensivă, dar că mai are de lucrat în ceea ce privește partea defensivă.

E un fotbalist bun pe faza ofensivă, un jucător care poate ajuta jocul celor de la FCSB în momentul în care se declanşează acţiunea ofensivă. Pe partea defensivă, cred că mai are de lucru“, a mai spus Marius Sumudică, antrenorul lui Al Shabab.