Fotbal international

Marius Șumudică, eșec în ultimele minute în Arabia Saudită! Budescu, penalty ratat pentru Al Shabab. Video

09.02.2019 | 19:24
Marius Sumudica esec in ultimele minute in Arabia Saudita Budescu penalty ratat pentru Al Shabab Video

Antrenorul Marius Șumudică a suferit un eșec în ultimele minute în campionatul din Arabia Saudită. Formația Al Shabab a fost învinsă cu 1-0 în deplasare de Al Fateh, într-un meci din etapa cu numărul 19 în care Constantin Budescu a ratat un penalty.

Fostul tehnician de la Astra Giurgiu, Marius Șumudică, l-a titularizat pe Constantin Budescu pentru întâlnirea cu Al Fateh, dar nu l-a avut la dispoziție pe fundașul Valerică Găman. Prima repriză s-a încheiat fără evenimente majore cu scorul de 0-0.

Constantin Budescu într-o discuție cu antrenorul secund Cristian Petre
Constantin Budescu într-o discuție cu antrenorul secund Cristian Petre

Marius Șumudică, eșec în ultimele minute în Arabia Saudită

Partea a doua a fost una de coșmar pentru echipa românilor. În minutul 56, Hassan Muath Fallatah a vaăzut al doilea cartonaș galben și implicit pe cel roșu, iar Constantin Budescu a ratat un penalty în minutul 68. Și ca totul să se ducă de râpă, echipa lui Marius Șumudică a suferit un eșec în ultimele minute la meciul de campionat din Arabia Saudită, după ce algerianul Ibrahim Chenihi a marcat unicul gol în minutul 88.

În urma acestei înfrângeri, prima după o serie de opt partide fără eșec în campionat, Al Shabab se află pe locul patru în clasamentul campionatului din Arabia Saudită, cu 34 de puncte. Lider este Al Hilal, cu 46 de puncte, urmată de Al Nasr, cu 40 de puncte, și noua echipă a mijlocașului român Nicolae Stanciu, Al Ahli, cu 36 de puncte. Șumudică se luptă pentru a ajunge pe podium, primele trei clasate urmând să participe în Liga Campionilor Asiei.

Chiar înaintea acestei întâlniri, Marius Șumudică a primit o veste bună din partea conducătorilor clubului Al Shabab. Aceștia au reușit prelungirea contractelor a patru fotbaliști locali de perspectivă, Mohammed Jamil, Mohammed Salem, Abdul Malik Al Shammari și Hassan Tembakt.