Sport

Marius Şumudică nu crede în şansele României în dubla cu Kosovo şi Elveţia: “Te ia stomacul! Nu mi-a plăcut ce am văzut până acum”

Marius Şumudică a vorbit despre şansele României în dubla cu Kosovo şi Elveţia. Antrenorul de 52 de ani a ironizat jocul prestat de tricolori.
12.06.2023 | 18:02
Marius Sumudica nu crede in sansele Romaniei in dubla cu Kosovo si Elvetia Te ia stomacul Nu mia placut ce am vazut pana acum
Ce a spus Marius Şumudică înaintea dublei României cu Kosovo şi Elveţia
ADVERTISEMENT

România se pregăteşte de a doua dublă din preliminariile EURO 2024 şi va întâlni Kosovo şi Elveţia. Chiar dacă a pornit cu două victorii, jocul selecţionatei lui Edi Iordănescu nu l-a impresionat deloc pe Marius Şumudică.

Ce a spus Marius Şumudică înaintea dublei României cu Kosovo şi Elveţia

Marius Şumudică a vorbit despre şansele României în dubla cu Kosovo şi Elveţia, iar antrenorul lui Al Raed a susţinut că tricolorii nu arată încă a echipă care să emită pretenţii pentru calificarea la EURO 2024.

ADVERTISEMENT

“Nu mi-a plăcut ce am văzut până acum, să fiu sincer. Dar nici nu mă așteptam la Kosovo să facă egal cu Andorra. Nu arătăm că o echipă. Din punctul meu de vedere, nu suntem un cozonac copt. Suntem pe la mijloc, pe acolo.

Dacă îl deschizi, e crud și te ia stomacul. Așa văd eu, nu știu, poate mă înșel. Să dea Dumnezeu să mă înșel și în vară să aibă ei dreptate”, a declarat Marius Şumudică pentru gsp.ro.

ADVERTISEMENT

După primele două etape din Grupa I, România ocupă locul 2, cu 6 puncte, la egalitate cu liderul Elveţia, care are avantajul unui golaveraj mai bun. Tricolorii le-au învins pe Andorra (2-0) şi pe Belarus (2-1), iar acum urmează două deplasări, cu Kosovo (16 iunie) şi cu Elveţia (19 iunie).

Edi Iordănescu se aşteaptă la o dublă grea în preliminariile EURO 2024

Înainte de meciurile cu Kosovo şi cu Elveţia, Edi Iordănescu a oferit primele reacţii şi a susţinut că România va avea parte de o dublă grea. Selecţionerul tricolorilor este de părere că momentul în care se vor disputa cele două meciuri, la final de sezon, poate fi un factor care să afecteze naţionala.

ADVERTISEMENT

“Este ce mai grea acțiune, din anumite puncte de vedere. Sunt factori externi care ne afectează munca și activitatea. E final de sezon, încărcătură multă, unii băieți au probleme la nivel de cluburi, nu avem multe obiective realizate la nivel de cluburi. Sunt mulți care nu își cunosc viitorul, nu știu unde vor fi sezonul următor.

Lucrurile astea apasă, dar e datoria noastră să-i capacităm, să-i mobilizăm. Să-i facem să înțeleagă că trebuie să pună totul la o parte și să se concentreze sută la sută pe această acțiune, care poate să fie extrem de importantă în ceea ce înseamnă procesul calificării”, a spus Edi Iordănescu pentru FRF.TV.

ADVERTISEMENT

După meciurile cu Kosovo şi Elveţia din luna iunie, România va reveni în preliminariile EURO 2024 abia în luna septembrie. Atunci, tricolorii vor juca două meciuri pe teren propriu, cu Israel şi Kosovo.

ADVERTISEMENT