Fotbal intern

Marko Momcilovic se antrenează normal! Sârbul poate reveni la meciul Metaloglobus – FCSB din Cupa României

20.09.2019 | 19:51
Marko Momcilovic se antreneaza normal Sarbul poate reveni la meciul Metaloglobus  FCSB din Cupa Romaniei

Marko Momcilovic (32 de ani) este aproape de o revenire la un meci oficial al FCSB-ului, toate acestea după ce fundașul sârb cotat de site-urile de specialitate la 400.000 de euro s-a antrenat normal în ultimele 3 zile, anunță prosport.ro. Marko Momcilovic a fost ținut departe de gazon de două operații destul de serioase la coloană.

Marko Momcilovic se antrenează normal și e pregătit de revenire

Conform sursei citate mai sus, Marko Momcilovic este la a treia zi de antrenament normal alături de coechipierii săi de la FCSB, iar sârbul le-a comunicat celor din staff-ul tehnic condus de Bogdan Argeș Vintilă că nu mai simte dureri la spate și este pregătit să joace primul său meci pentru vicecampioana României, după ce ultima dată a evoluat pe 9 august 2018, cu Hajduk Split, în Europa League.

Marko Momcilovic s-a accidentat la picior în meciul tur cu Hajduk Split, scor 0-0, iar apoi a trecut prin două operații de hernie de disc. Fundașul sârb în vârstă de 32 de ani a primit tot sprijinul din partea oficialilor de la FCSB și chiar i s-a pus la dispoziție un aparat specia în valoare de aproape 40.000 de euro pentru a se recupera cât mai rapid, deși Narcis Răducan recunoștea în urmă cu puțin timp că se teme ca Marko Momcilovic să nu fie nevoit să se retragă.

Marko Momcilovic la un antrenament susținut de FCSB în stagiul de pregătire din Spania. Sursă foto: sportpicures.eu
Marko Momcilovic la un antrenament susținut de FCSB în stagiul de pregătire din Spania. Sursă foto: sportpicures.eu

Momcilovic ar putea juca în Metaloglobus – FCSB

În cazul în care pregătirea decurge așa cum se așteaptă staff-ul tehnic al FCSB-ului, Marko Momcișovic ar putea face parte din lotul vicecampioanei pentru meciul pe care roș-albaștrii îl vor juca împotriva lui Metaloglobus, echipă din Liga 2, în șaisprezecimile Cupei României, joi, 26 septembrie, ora 21.30, LIVE VIDEO pe FANATIK.

  • 400.000 de euro este cota lui Marko Momcilovic, conform transfermarkt.com
  • 1 an, 0 lună și 11 zile are Momcilovic de când n-a mai jucat un meci oficial pentru FCSB

În momentul în care Marko Momcilovic își va reveni 100% din punct de vedere fizic, atunci sârbul se va duela pentru postul de fundaș stânga cu Ionuț Panțîru, Aris Soiledis și Alexandru Stan, iar pentru cel de fundaș central cu Bozhidar Chorbadzhiyski, Iulian Cristea și Bogdan Planic.