News

Mărturia bărbatului pe care soacra l-a otrăvit cu mercur: “Am trăit cu o bombă cu ceas în casă 30 de ani”

Bărbatul din Ciorogârla, otrăvit cu mercur de soacra sa de 83 de ani, s-a declarat îngrozit de gestul femeii pe care nu și-l poate explica
17.12.2023 | 22:28
Marturia barbatului pe care soacra la otravit cu mercur Am trait cu o bomba cu ceas in casa 30 de ani
Femeia de 83 de ani a încercat să-și otrăvească toată familia. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Un noaptea zilei de vineri spre sâmbătă un bărbat de 48 ani din localitatea Ciorogârla, județul Ilfov, a chemat Poliția spunând că atât el, cât și fiul său de 18 ani, au fost otrăviți de către soacra sa, o femeie în vârstă de 83 de ani. Cei doi au ajuns la spital internați, iar duminică bărbatul a declarat că este îngrozit de gestul bătrânei.

Bărbatul otrăvit cu mercur de soacră, îngrozit

Vineri seară, polițiștii din Bragadiru sosiți la casa omului au precizat că au văzut în casă urme de mobilier distrus, semn al unui conflict intrafamilial, și că mobilierul fusese distrus de femeia în vârstă de 83 de ani. Duminică, după ce bărbatul de 48 de ani și fiul său de 18 ani au fost internați de urgență, a povestit cele întâmplate.

ADVERTISEMENT

Se pare că bătrâna ar fi urmărit să-și otrăvească toată familia, inclusiv câinele pe care familia îl ținea în curte. Bărbatul a povestit că soacra otrăvise preparatele din care mânca întreaga familie. El a povestit că femeia îi punea mercur în cafea, și că nu-i vine să creadă că a trăit în aceeași casă timp de 30 de ani cu bătrâna.

„O bătrânica pur și simplu care m-a alimentat cu cafea şi îmi punea mercur în ea. E un ceva de neimaginat. Sunt îngrozit. Eu n-am văzut în viața la o monstruozitate mai mare ca asta. Am trăit cu dracul în casă 30 de ani.

ADVERTISEMENT

Nu-mi revin. Nu credeam că aşa ceva poate să existe pe planeta asta. Am trăit cu o bombă cu ceas în casă 30 de ani. Nu-mi revin. Mi-e teamă pur și simplu să nu să transforme treaba asta în altceva”, a declarat îngrozit, bărbatul de 48 de ani pentru postul Antena3 CNN.

Bătrâna ar putea fi lipsită de discernământ

Mai mult, pe lângă oala de ciorbă din care mânca toată familia, bărbatul spune că a găsit urme de mercur chiar și în mâncarea câinelui. Vineri, după ce polițiștii au ridicat mai multe probe din mâncare pentru a le analiza la laborator, femeia de 83 de ani a fost și ea internată.

ADVERTISEMENT

Acum însă, după declarațiile bărbatului, medicii vor să-și dea seama dacă bătrâna de 83 de ani are probleme psihice, și dacă în momentul în care a pus acea substanță în preparatele de pe masa familiei avea discernământ.

Dacă medicii legiști vor ajunge la această concluziei în urma expertizei psihologice, femeia de 83 de ani ar putea fi acuzată de tentativă de omor. În acest moment ancheta continuă, fiind așteptate rezultatele testelor de laborator.

ADVERTISEMENT

În plus, oamenii legii vor să afle de când a început femeia să pună substanța extrem de toxică în mâncarea familiei. Între timp, pe numele ei a fost emis un ordin de restricție provizoriu, fiind suspectată că a încercat să-și otrăvească întreaga familie.

 

ADVERTISEMENT