News

Mărturie șocantă în cazul crimei din Sectorul 4. Ce a spus fratele vitreg al fetei de 12 ani, ucisă și ascunsă în canapea

Noi detalii șocante din cazul fetei de 12 ani din Sectorul 4, ucisă și ascunsă într-o canapea. Fratele vitreg al fetei a fost audiat de procurori.
15.06.2023 | 08:34
Marturie socanta in cazul crimei din Sectorul 4 Ce a spus fratele vitreg al fetei de 12 ani ucisa si ascunsa in canapea
Mărturie șocantă în cazul crimei din Sectorul 4. Foto: Observatornews.ro
ADVERTISEMENT

Băiatul crede că mama fetei ar fi mințit când le-a spus anchetatorilor că nu știa despre această crimă. Cu toate acestea, principalul suspect rămâne concubinul femeii, care momentan e în arest în Olanda, unde așteaptă să vadă dacă va fi extrădat. Judecătorii de la Amsterdam urmează să decidă dacă-l extrădează, sau nu, autorităților din România.

Mărturie șocantă în cazul crimei din Sectorul 4

Marcel Șerbuc a fost capturat în urmă cu mai multe zile în Tiel, în centrul Țărilor de Jos, și le-a spus judecătorilor de acolo că refuză să fie trimis în România. Asta, în condițiile în care mama bărbatului le-a spus anchetatorilor că fiul său și-a recunoscut crima.

ADVERTISEMENT

Șerbuc se află momentan în arest, iar soarta sa va fi decisă de un complet al Curții de Apel din Amsterdam, format din trei magistrați, conform Știrile PRO TV. Potrivit datelor oficiale procedura va dura cel mult 90 de zile, însă ancheta este în plină desfășurare în țara noastră.

Aici, fratele vitreg al fetei de 12 ani, le-a făcut o mărturisire șocantă anchetatorilor. ”În data dispariției, când se presupune că s-a întâmplat, un vecin de pe stradă le-a văzut pe mama și pe fetiță venind la tata să-i ceară 15 lei, să-și ia înghețată. Ne facem tot felul de scenarii și, din ce a declarat ea prin Spania, eu zic că e vinovată”, a declarat fratele fetei.

ADVERTISEMENT

Mama fetei le-a transmis anchetatorilor că era plecată la muncă în Spania în ziua în care copila nu a mai fost văzută. Între timp, tatăl fetei a decis să se constituie parte civilă în dosar și să ceară daune morale. Marcel Șerbuc i-ar fi spus mamei sale că a ucis-o pe fată, însă a fost un accident.

Se pare că Șerbuc se certa cu concubina sa, moment în care fata de 12 ani a intervenit în scandal, fiind împinsă violent de Șerbuc. Fata a căzut și a dat cu capul de cada de la baie, fapt care a rezultat în moartea copilei. Cu toate acestea, autopsia a arătat că moartea fetei a fost violentă, prin strangulare cu un cordon.

ADVERTISEMENT

”Violent, moartea s-a produs prin asfixie mecanică prin strangulare cu un cordon cu triplă circulară şi nod fix”, transmiteau medicii care au efectuat autopsia. Între timp, o fostă soție a lui Șerbuc a dezvăluit că bărbatul era extrem de violent și o amenința constant cu moartea.

Mai mult, individul și-a bătut copilul de 1 an peste cap cu un furtun, iar copilul s-a ales cu sechele. Cadavrul fetei a fost găsit ascuns într-o canapea, întâmplător, de proprietarul apartamentului unde locuia Șerbuc în chirie. Bărbatul fusese alertat de vecini, care se plângeau de un miros de putrefacție care venea din apartament.

ADVERTISEMENT

”La data de 03.06.2023, în apartamentul nr. … din … a fost identificat cadavrul unei persoane de sex femeiesc, cu identitate necunoscută. Cadavrul a fost identificat în lada canapelei din sufrageria apartamentului, în stare de putrefacţie, învelit în saci menajeri”, transmiteau anchetatorii.

ADVERTISEMENT
Tags: