News

Cum a fost prins Marcel Șerbuc. Bărbatul e suspectat că a ucis-o pe Anamaria, fata de 12 ani

Marcel Șerbuc a fost cel mai căutat om din România mai bine de o săptămână, cel puțin până când forțele speciale din Olanda au reușit să-l prindă.
11.06.2023 | 20:36
Cum a fost prins Marcel Serbuc Barbatul e suspectat ca a uciso pe Anamaria fata de 12 ani
Cum a fost prins Marcel Șerbuc. Foto: B1TV
ADVERTISEMENT

Bărbatul va fi adus acum în fața judecătorilor Curții de Apel din Amsterdam, care vor decide dacă îl vor extrăda colegilor de la București. Bărbatul e principalul suspect în cazul crimei din București, unde o fată de 12 ani a fost găsită moartă într-o canapea din Sectorul 4.

Cum a fost prins Marcel Șerbuc

Se pare că a fost nevoie de o intervenție în forță a mascaților olandezi pentru a-l prinde pe Șerbuc, în condițiile în care bărbatul era considerat extrem de periculos și agresiv. Principalul suspect în acest caz al crimei din Sectorul 4 i-ar fi mărturisit mamei sale că a comis crima, însă a explicat că a fost un simplu accident, conform Știrile PRO TV.

ADVERTISEMENT

Bărbatul în vârstă de 38 de ani originar din Sfântu Ilie, Suceava, se ascundea în Tiel, un oraș mic din centrul Țărilor de Jos, fiind găsit acolo de polițiști cu ajutorul informațiilor primite. Asta, în condițiile în care numele bărbatului era deja pe lista celor mai căutați oameni din Europa și, cel mai probabil, a existat o recompensă pentru prinderea sa.

Presa din Olanda vorbește despre faptul că Marcel Șerbuc a fost încătușat de forțele speciale și dus sub escortă armată în arestul unei secții de Poliție. Oamenii legii l-au reținut pe Marcel Șerbuc în baza mandatului european de arestare emis pe numele său încă de acum câteva zile.

ADVERTISEMENT

Polițiștii din România au constatat că fata din canapea, de fapt fiica concubinei lui Șerbuc, fusese ucisă violent, cu un furtun sau cordon. Cel mai probabil suspectul va fi extrădat în România și va răspunde penal pentru fapta sa, pentru care riscă 25 de ani de închisoare.

Asta, deși bărbatul i-a transmis mamei sale că a ucis-o pe dată din greșeală, pentru că s-ar fi certat cu concubina sa. Sursele din anchetă au mai transmis că bărbatul era cunoscut drept extrem de agresiv și considerat foarte periculos, nefiind la primul act de violență fără rost.

ADVERTISEMENT

De exemplu, fosta sa soție spune că individul o amenința de multe ori că o omoară și o aruncă într-un canal, iar pe copilul său l-a bătut peste cap cu un furtun, iar acum copilul are probleme de sănătate din această cauză. Revenind la cazul fetei din canapea, s-a constatat în urma autopsiei că aceasta a murit extrem de violent.

”Violent, moartea s-a produs prin asfixie mecanică prin strangulare cu un cordon cu triplă circulară şi nod fix”, au transmis medicii care au efectuat autopsia. Bărbatul fugise în Olanda pe 25 mai, unde avea de gând să lucreze la o fermă, însă a fost alertat de faptul că Poliția era deja pe urmele sale și nu s-a mai prezentat la lucru.

ADVERTISEMENT

Cadavrul fetei a fost descoperit întâmplător, de proprietarul apartamentului, alertat de vecinii care se plângeau că simt mirosuri grele din acel apartament. ”La data de 03.06.2023, în apartamentul nr. … din … a fost identificat cadavrul unei persoane de sex femeiesc, cu identitate necunoscută. Cadavrul a fost identificat în lada canapelei din sufrageria apartamentului, în stare de putrefacţie, învelit în saci menajeri”, transmiteau anchetatorii.

ADVERTISEMENT
"Şi-au ales locul, nu s-au dus la întâmplare". Două fete de 15 ani au murit după ce s-ar fi aruncat de pe un turn, în Hunedoara. Una dintre ele ar fi lăsat un bilet de adio
Recordul lui Leo Messi e istorie! S-a semnat cel mai mare contract din...
Recordul lui Leo Messi e istorie! S-a semnat cel mai mare contract din lumea sportului
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Cât de frumoasă este fosta soţie a fiului lui Ion Ţiriac. Mama singurilor...
Cât de frumoasă este fosta soţie a fiului lui Ion Ţiriac. Mama singurilor nepoţi ai miliardarului arată răvăşitor la 41 de ani
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în...
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în vigoare noua directivă a Comisiei Europene
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă...
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă a realizat ce era ascuns în el. A țipat la soție și copii să iasă din casă și a chemat poliția de urgență
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
NASA a găsit roşia „rătăcită” în spaţiu în urmă cu opt luni
NASA a găsit roşia „rătăcită” în spaţiu în urmă cu opt luni
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de...
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de protecţie, mă aflu într-un loc ascuns”
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„Am spart gheața! România merită în Schengen”. Austria acceptă ridicarea granițelor aeriene pentru...
„Am spart gheața! România merită în Schengen”. Austria acceptă ridicarea granițelor aeriene pentru România, cu câteva condiții
O monedă românească valorează cât o garsonieră. Cine o are în casă poate...
O monedă românească valorează cât o garsonieră. Cine o are în casă poate spune că l-a lovit norocul
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română