News

Mașină ISU, lovită puternic de un BMW, în Capitală. Autovehiculul s-a răsturnat pe șosea cu roțile în sus

O mașină ISU a fost lovită puternic de un BMW, în Capitală. În imaginile surprinse de o cameră de bord a unui șofer se vede cum autovehiculul s-a răsturnat pe șosea, cu roțile în sus.
18.02.2022 | 20:58
Masina ISU lovita puternic de un BMW in Capitala Autovehiculul sa rasturnat pe sosea cu rotile in sus
Accident în Capitală între un BMW și o mașină ISU. Sursa foto: captură video Facebook Trafictube
ADVERTISEMENT

Totul s-a întâmplat vineri, într-o intersecție din București, situată pe Splaiul Independenței. Mașina de la ISU, un Logan alb, a intrat cu viteză pe roșu, având semnalele acustice și luminoase activate.

În acel moment, un BMW a lovit-o din plin și a făcut-o să se rostogolească în aer, căzând apoi pe șosea cu roțile în sus.

ADVERTISEMENT

Șoferul mașinii ISU a scăpat cu viață și nevătămat

Ca printr-o minune, șoferul Loganului ISU nu a pățit nimic și a reușit să iasă singur din autovehicul. Întregul episod a fost relatat inițial pe un grup de facebook, ”Facebook Trafictube”, potrivit Ziare.com

”Gagiu’ din BMW s.a dat jos cu gura mare: “Domne dar cu viteza asta se circula?”

Masina alba este un Logan de pompieri. Soferul a iesit singur din masina. Nu a patit nimic.

Doar o sperietura zdravana. P.S. ora si data nu sunt setate”, a scris pe grupul de facebook menționat, persoana care a postat imaginile.

ADVERTISEMENT

Reacția poliției în urma accidentului

Ulterior, poliția rutieră a confirmat întreg accidentul. De asemenea, a confirmat și că nu s-au înregistrat victime. S-a demarat o anchetă în acest caz.

”Auto de pompieri care circula pe pod Hașdeu către Strada Izvor, la culoarea roșie a semaforului având semnalele luminoase și acustice în funcțiune, a intrat in coliziune cu auto care circula pe Splaiul Independenței. Nu sunt victime”, a comunicat poliția.

ADVERTISEMENT

Atunci când într-un accident rutier nu se înregistrează răniți, dar se produc pagube materiale, trebuieprocedat astfel:

”Conducătorii de vehicule implicaţi într-un accident de circulaţie în urma căruia au rezultat numai avarierea vehiculelor şi/sau alte pagube materiale sunt obligaţi:

ADVERTISEMENT

-Să scoată imediat vehiculele în afara părţii carosabile ori, dacă starea vehiculelor nu permite acest lucru, să le deplaseze cât mai aproape de bordură sau acostament, semnalizându-le prezenţa,

-Să se prezinte la unitatea de poliţie competentă pe raza căreia s-a produs accidentul în termen de cel mult 24 de ore de la producerea evenimentului pentru întocmirea documentelor de constatare”, informează Brigada Rutieră București.

ADVERTISEMENT
Tags: