Life

Mașina Prințesei Diana, scoasă la licitație. Cum arată Fordul cu care s-a plimbat mama Prinților William și Harry

Mașina Prințesei Diana, scoasă la licitație. Pentru ce sumă se așteaptă vânzătorii să dea mașina pe care a condus-o vreme de câțiva ani fosta soție a Prințului Charles și cum arată aceasta.
04.08.2022 | 10:59
Masina Printesei Diana scoasa la licitatie Cum arata Fordul cu care sa plimbat mama Printilor William si Harry
Mașina Prințesei Diana, scoasă la licitație. foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Mașina Prințesei Diana va fi vândută. Iată ce preț se așteaptă vânzătorii să ia pe autoturismul cu care mama prinților William și Harry s-a plimbat în timpul vieții sale.

Mașina Prințesei Diana, scoasă la licitație. Ce model a condus soția lui Charles

La aproape 25 de ani de la moarta Prințesei Diana, mașina pe care aceasta o conducea va fi scoasă la licitație.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre o mașină Ford Escort RS Turbo, pe care prințesa a returnat-o după trei ani în care a folosit-o.

În acest interval de timp, 1985 – 1988, Prințesa Diana a parcurs circa 11.000 de kilometri cu această mașină, ea mergând prin diferite excursii în apropiere de casă sau la cumpărături.

ADVERTISEMENT

Licitația pentru mașina Prințesei Diana va avea loc la finalul acestei luni, pe 27 august 2022. După returnarea sa, mașina a mai avut câțiva proprietari, dar aceștia au avut mare grijă de ea, astfel că autovehiculul este într-o stare excelentă.

Acum, acesta are 40.000 de kilometri și își așteaptă noul proprietar.

Așa arată mașina Prințesei Diana
Cum arată Fordul cu care s-a plimbat mama Prinților William și Harry. Foto: Colaj Fanatik / Hepta

Cu cât s-ar putea vinde mașina care i-a aparținut Prințesei Diana

Mama prinților William și Harry a mai avut o mașină, tot Ford, pe care a primit-o cadou pe la soțul ei, Prințul Charles, atunci când s-au logodit. Automobilul oferit cadou în 1981 a fost vândut anul trecut pentru suma de 60.500 de euro, el fiind scos la licitație.

ADVERTISEMENT

Acum, se așteaptă ca mașina care i-a aparținut Prințesei Diana să fie dată cu ceva mai mult, undeva în jurul sumei de 100.000 de dolari, pentru că face parte  din modelele din Seria 1 construite de Ford.

Prințesa Diana a fost extrem de iubită de poporul englez, ea fiind supranumită Prințesa Inimilor. Aceasta s-a stins din viață când avea 36 de ani.

ADVERTISEMENT

Prințesa Diana se afla în mașină cu iubitul ei de la acea vreme și cu șoferul Henri Paul, dar și bodyguardul Trevor Rees Jones.

Șoferul a pierdut controlul volanului în tunelul Pont de l’Alma din Paris, accident în urma căruia Prințesa Diana și-a pierdut viața.

ADVERTISEMENT