News

Mașinile Tesla nu au mai făcut față gerului din SUA. Șoferii așteaptă cu orele la stațiile de încărcare: „Avem o grămadă de roboți morți”

Situație disperată pentru mai mulți șoferi din SUA. Mașinile Tesla nu au mai pornit din cauza gerului. Probleme și la stațiile de încărcare.
18.01.2024 | 09:12
Masinile Tesla nu au mai facut fata gerului din SUA Soferii asteapta cu orele la statiile de incarcare Avem o gramada de roboti morti
Mașinile Tesla nu au mai făcut față gerului din SUA. colaj Fanatik/ Foto foxbusiness.com
ADVERTISEMENT

Mașinile Tesla nu au mai făcut față gerului care a pus stăpânire, în ultimele zile, pe mare parte a SUA. Șoferii s-au trezit în situația în care nu au mai putut porni autoturismele, motoarele cedând din cauza frigului.

Mașinile Tesla nu au mai făcut față gerului. Reacțiile șoferilor din SUA

În Chicago, temperaturile au ajuns la -18 grade Celsius. Astfel, proprietarii Tesla care și-au lăsat mașinile în aer liber au constatat că acestea nu mai pot porni. Probleme sunt și la stațiile de încărcare.

ADVERTISEMENT

Din cauza condițiilor meteorologice, timpii de așteptare s-au dublat. În aceste circumstanțe, șoferii întâmpină dificultăți la încărcare. În Chicago, sunt cozi interminabile, iar șoferii așteaptă cu orele.

Date fiind împrejurările, stațiile s-au aglomerat. Fox Business relatează că în ultimele zile, acestea au devenit „cimitire de mașini”, după ce unii oameni au cedat și au abandonat autoturismele aici.

ADVERTISEMENT

„Avem o grămadă de roboți morți aici”. „Nimic. Încă la zero la sută”. ”Este o nebunie. Este un dezastru. Serios”, sunt reacțiile conducătorilor auto care au încercat să își încarce mașinile Tesla, conform sursei citate.

Proprietarii Tesla s-au trezit cu ușile înghețate

O situație similară a avut loc în anul 2022, atunci când mai mulți șoferi Tesla au întâmpinat dificultăți tot din cauza temperaturilor scăzute. La vremea respectivă, au apărut în mediul online videoclipuri cu proprietarii de mașini care s-au trezit cu ușile înghețate.

ADVERTISEMENT

Oamenii nu reușeau să le deschidă, având în vedere că portierele autoturismelor Tesla au un mecanism special. În condiții de îngheț, ele rămân blocate, iar șoferii riscă să rămână în afara autovehiculelor.

De altfel, frigul poate determina apariția problemelor la baterie. Proprietarilor Tesla le-a fost recomandat să păstreze bateria la minimum 20%, inclusiv în perioadele în care autoturismul este oprit.

ADVERTISEMENT

Amintim că SUA s-au confruntat cu un val de ger și vreme extremă, în ultima perioadă. În sud-est, temperaturile au ajuns și la minus 40 de grade Celsius. De asemenea, 12 oameni au murit din cauza condițiilor meteorologice.

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a pus mâna pe telefon și-a sunat direct: „Se uită ăia...
Gigi Becali a pus mâna pe telefon și-a sunat direct: „Se uită ăia la tine ca oile în țarc la cioban” » Dezvăluiri din culise: „Omul ăsta mi-a salvat viața”
Radu Drăgușin nu ”scapă” de Bayern Munchen! Anunțul venit din Anglia
Radu Drăgușin nu ”scapă” de Bayern Munchen! Anunțul venit din Anglia
Cât câștigă pe zi un livrator de mâncare, în București. „Ies de la...
Cât câștigă pe zi un livrator de mâncare, în București. „Ies de la 12 și stau până seara la 12-1”
Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și...
Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și a cumpărat 10 case». L-am întrebat: «Cum a cumpărat atâtea?», și el mi-a spus așa”
INFOGRAFICE Unde gasesti apartamente sub 50.000 euro în București. Topul zonelor
INFOGRAFICE Unde gasesti apartamente sub 50.000 euro în București. Topul zonelor
De câte telefoane e nevoie pentru a obţine 35 kg de aur şi...
De câte telefoane e nevoie pentru a obţine 35 kg de aur şi 350 kg de argint. Românii le păstrează sau le aruncă la gunoi
Femeia care nu i-a lăsat bacșiș coafezei pentru cele 7 ore de muncă,...
Femeia care nu i-a lăsat bacșiș coafezei pentru cele 7 ore de muncă, deși i-a plăcut rezultatul. „I-am dat banii și ea a început să-i numere“ VIDEO
Oamenii de afaceri recunosc că au greşit oferind salarii prea mici românilor care...
Oamenii de afaceri recunosc că au greşit oferind salarii prea mici românilor care au ales să plece la muncă în străinătate
S-a aflat data exactă când va pieri omenirea. Isaac Newton a lansat predicția...
S-a aflat data exactă când va pieri omenirea. Isaac Newton a lansat predicția despre sfârșitul lumii
Traian Băsescu n-a mai răbdat: Se rupe sufletul în mine
Traian Băsescu n-a mai răbdat: Se rupe sufletul în mine
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Oana Matache și Radu Siffredi, anunţ după doar un an de relație
Oana Matache și Radu Siffredi, anunţ după doar un an de relație
Experimentul din România pe care Europa îl urmărește cu interes. „Zona va deveni...
Experimentul din România pe care Europa îl urmărește cu interes. „Zona va deveni mai atractivă”
Ce nume inedite aveau dacii. Unul dintre ele este purtat și astăzi de...
Ce nume inedite aveau dacii. Unul dintre ele este purtat și astăzi de o mulțime de femei