Sport

Noi acuzații la adresa lui Mason Greenwood! Ce i-ar fi transmis iubitei lui după ce a fost eliberat pe cauțiune. Reacția clubului Manchester United

Mason Greenwood, atacantul lui Manchester United, eliberat pe cauţiune, după ce a fost arestat sub suspiciunea că a agresat-o pe iubita sa, este acuzat de aceasta că i-ar fi transmis alte mesaje dure.
04.02.2022 | 21:30
Noi acuzatii la adresa lui Mason Greenwood Ce iar fi transmis iubitei lui dupa ce a fost eliberat pe cautiune Reactia clubului Manchester United
ADVERTISEMENT
04-02-2022
19:35

Manchester United l-a scos pe Mason Greenwood din programul de meci

Manchester United joacă vineri, 4 februarie, de la ora 22:00, pe teren propriu, cu Middlesbrough, în turul 4 din FA Cup. Este primul meci al „diavolilor” după arestarea și, ulterior, eliberarea pe cauțiune și punere sub control judiciar a atacantului Mason Greenwood.

program meci Manchester United
Mason Greenwood nu mai există pentru Manchester United. Sursa foto: thesun.co.uk

Acuzat de viol, agresiune fizică și chiar amenințări cu moartea, Greenwood a fost scos din programul de meci de către Machester United, informează thesun.co.uk.

Practic, el nu mai există pentru oficialii grupării, care anunțaseră, anterior, că atacantul nu se va mai prezenta la antrenamente și, implicit, nici la meciuri, până la noi ordine.

Mason Greenwood a ajuns la Manchester când avea 6 ani. În cele 130 de apariții în tricoul cu numărul 11 al „diavolilor” el a marcat 36 de goluri. În acest sezon, a jucat 18 meciuri în Premiere League, 1 în FA Cup și 4 în UEFA Champions League, marcând, în total, de 6 ori.

Harriet Robson, iubita lui Mason Greenwood, le-a mulțumit celor care i-au transmis mesaje de încurajare după ce a făcut public tratamentul la care a fost supusă de starul lui Manchester United.

Iubita lui Mason Greenwood le-a mulțumit celor care i-au transmis mesaje de încurajare

Atacantul lui Manchester United, Mason Greenwood, este în centrul unui scandal în Anglia, după ce a fost arestat și, ulterior, eliberat pe cauțiune și pus sub control judiciar, după ce în spațiul public au apărut imagini dure cu urmările tratamentului aplicat iubitei lui.

ADVERTISEMENT
Harriet Robson
Mesajul scris de Harriet Robson pe secțiunea story a contului ei de instagram

Harriet Robson le-a mulțumit celor care i-au transmis mesaje de încurajare în ultima perioadă și a făcut cunoscut că nu a mai fost activă pe rețelele de socializare din două motive.

În primul rând, a luat decizia să nu mai vorbească despre situația în care este implicată, în condițiile în care continuă investigațiile la adresa lui Mason Greenwood. Conform dailymail.co.uk, ea a lăsat să se înțeleagă că atacantul ar fi amenințat-o cu moartea.

ADVERTISEMENT

De menționat că, atunci când a făcut publice imaginile cu urmările tratamentului la care a fost supusă de jucător în urmă cu trei luni, ea s-a referit doar la agresiuni fizice și la un eventual viol.

Iubita lui Mason Greenwood a investit într-o firmă de comerț și a obținut un profit de 45.000 de euro

Al doilea motiv pentru care Harriet nu a mai fost activă pe rețelele de socializare în ultima vreme este legat de o investiție făcută într-o firmă de comerț. Ea a mulțumit persoanei care a sfăcuit-o să investească o parte din economiile ei pe o platformă de tranzacții cu acțiuni valutare.

ADVERTISEMENT

Rezultatul este că tânăra de 18 ani s-a ales cu un profit de peste 50.000 de dolari (circa 45.000 de euro), motiv pentru care i-a mulțumit lui Owen Morisson deoarece i-a dat ideea să facă respectiva investiție.

Scandalul în care este implicat Mason Greenwood a început pe 30 ianuarie

Harriet Robson a publicat duminică, 30 ianuarie, pe secțiunea story a contului ei de instagram, un film din care se vede că îi curge sânge din buza spartă și poze cu picioarele și mâinile ei pline de vânătăi.

ADVERTISEMENT

De asemenea, tânăra a publicat și câteva înregăstrări audio, făcute în urmă cu 3 luni, mai precis pe 22 octombrie 2021. În înregistrări se aude vocea unui bărbat care îi spune lui Harriet să-și lase piciorul jos, dar ea refuză.

El îi spune să nu mai comenteze, pentru că vrea să facă sex cu ea și nu înțelege de ce nu dorește și ea.

Tânăra a scris, la una dintre fotografii, că sângele și vânătăile sunt rezultatul violenței fizice pe care Greenwood i-a aplicat-o. Iar la videoclip, Harriet a scris: „Pentru toți cei care vor să știe ce îmi face de fapt Mason Greenwood”.

Mason Greenwood a fost arestat pe 31 ianuarie și eliberat pe 2 februarie

În urma acestor dezvăluiri, Mason Greenwood a fost arestat de poliție pe 31 ianuarie, fiind anchetat pentru viol și violență fizică. Înainte de a ajunge după gratii, clubul Manchester United anunțase că atacantul nu se va întoarce la antrenamente sau la meciuri până la noi ordine.

În urmă cu două zile, fotbalistul a fost eliberat pe cauţiune și plasat sub control judiciar. Poliția din Manchester a dat publicității un comunicat, conform căruia continuă investigațiile cu privire la acuzațiile de agresiune, agresiune sexuală și, în plus, de amenințări cu moartea.

Mason Greenwood are parte de mesaje dure la postările de pe instagram

În tot acest context, jucătorul și-a blocat comentariile la unele dintre pozele lui de pe contul de instagram. Însă internauții au găsit soluții pentru a-i transmite mesaje, scriind diferite comentarii la poze mai vechi.

Cam toți internauții îi transmit că și-a pus în pericol cariera după acuzațiile lui Harriet și, ironic, îi transmit atacantului că va juca fotbal la închisoare. Mai sunt și câțiva utilizatori care cred în nevinovăția lui, dar reacțiile lor sunt ironizate.

Manchester United a scos de la vânzare toate produsele cu Mason Greenwood

Clubul Manchester a confirmat, ieri, anunțul făcut cu puțin timp înainte de arestarea lui Mason, și anume că jucătorul nu se va mai prezenta la antrenamente și, cu atât mai puțin, la meciuri, până la noi ordine.

Mai mult, Manchester United și-a anunțat suporterii că își pot schimba gratuit tricourile cu numele lui Mason Greenwood pe spate. De asemenea, a scos de la vânzare de pe site toate produsele legate de atacant, după ce mai mulți fani s-au prezentat la magazinul clubului de la stadion și le-au lăsat acolo.

De asemenea, firma Nike și-a suspendat contractul de sponsorizare cu Greenwood, în timp ce partenerul oficial Cadbury a anunțat că nu îl va mai prezenta pe jucător pe produsele lor de marketing.

Doar doi jucători de la Manchester îl mai urmăresc pe Mason Greenwood pe instagram

În ceea ce îi privește pe jucători, aceștia sunt șocați de ceea ce a făcut Greenwood. Cei mai importanți fotbaliști ai lui Manchester United, printre care Cristiano Ronaldo, Paul Pogba și David de Gea, dau senzația că nu-l mai urmăresc pe Mason pe Instagram.

Marcus Rashford, Edinson Cavani, Fred și Jesse Lingard sunt printre cei care au renunțat la ideea de a-i vedea postările. La fel a procedat și Victor Lindelof. În schimb, căpitanul Harry Maguire și Bruno Fernandes continuă să-l urmărească pe atacant.

ADVERTISEMENT